Değirmenci Destek Turunda

Değirmenci Destek Turunda

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Milletvekili Aday Adayı Önder Değirmenci, Akçaabat’taki temaslarına başladı.

İlk olarak Akçaabat esnafının temsilcileri olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi’ni ziyaret edip burada Oda Başkanı Yaşar Sivrikaya ve Kooperatif Başkanı Osman Zeki Alşan’la görüşen sitemiz ofisine de ziyarette bulundu.

onder-degirmenci2.jpg

Akçaabat’taki temaslarıyla ilgili olarak bilgi verip aday adaylığı gerekçelerini ifade eden değirmenci editörümüze yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir Trabzonlu olarak şimdiye kadar Trabzon’uma hizmet etmekten dolayı gururluyum. Trabzon’da doğmuş, burada büyümüş sürekli hemşerilerimle birlikte olmanın bana verdiği deneyimlerden dolayı ilimizin ve Trabzon halkının sorunlarını mahalle mahalle çok iyi bilmekteyim. Trabzon'da yıllardır yapmış olduğumuz dostluk ilişkilerimiz süresince elde etmiş olduğumuz çalışmalar çerçevesinde kurmuş olduğumuz dostluk ilişkilerimiz süresince elde ettiğimiz bilgi ve deneyimler doğrultusunda şehrimizin sorunlarına yönelik oldukça kapsamlı ve güncel bir araştırmaya sahip bulunmaktayım. Trabzon’umuzun ve Trabzonlunun geleceklerinin hak ettikleri yerlere ulaşabilmesini canı gönülden dilemekteyim. Trabzon’umuzda ve güzel ülkemizde öfkeyle birbirine kızanlar yerine daha çok neşeyle şükreden insanları görebilmek. Bittik mahvoldukları duymak yerine çok şükür bunları da aşabildik diyebilen hemşerilerimin sayılarını artırabilmek. Lanet olsunlar yerine çok şükürleri hak eden hizmetler yapabilmek için MHP’den milletvekili aday adayı oldum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset