Davulcu Sinan  Evlendi

Davulcu Sinan Evlendi

Trabzon’un yerel sanatçılarından Sinan Güneysu muhteşem bir düğünle dünya evine girdi.

 

Neriman – Mehmet Surul çiftinin güzel kızı Cavidan ile Ahmet – Rabia çiftinin yakışıklı oğlu Sinan Güneysu Kalıntaş Çay bahçesinde yapılan görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirdi.

Genç çiftlerin düğününe Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, İl Genel Meclisi Üyelerinden Emin Zurnacı ve Kenan Haçkalı, yerel sanatçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Trabzon’un önemli davulcularından olan Sinan Güneysu ve Cavidan Surul çiftinin nikahını Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen kıydı. Gecede konuşma yapan Başkan Türkmen Sinan Güneysu’nun kültürel anlamda önemli işler yaptığını belirterek, “Sinan kültürümüzün yaşatılmasında önemli görevler üstlenmiştir. Yayla şenliklerinde, festivallerde, yurt içinde ve yurt dışındaki yarışmalarda ve etkinliklerde her zaman bizimle birlikte olmuştur. Bugün bu mutlu günlerine ortak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonraki hayatlarında genç çiftlere mutluluklar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Katılımın oldukça yoğun olduğu gecede nikah sonrası davetliler doyasıya horon oynayarak genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

Öte yandan gecede havai fişek gösterisi eşliğinde düğün pastasını kesen çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Kültür Sanat