Darıca'da Altınel Çalışıyor

Darıca'da Altınel Çalışıyor

Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, kış ayının kendisini iyice hissettirdiği bugünlerde de beldesinde başlattığı yol atağını sürdürüyor.

Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, kış ayının kendisini iyice hissettirdiği bugünlerde de beldesinde başlattığı yol atağını sürdürüyor. Darıca Belediyesi’nin ekipleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan aldığı 50 bin liralık kaynakla Yeni Mahalle’nin 500 metrelik yeni imar yolunu betonla kapladı.

muhammewt-altinel-darica.jpg

Çevre ve Şehircilik bakanlığı Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğü’nden yapılan proje karşılığı sağlanan kaynakla gerçekleştirilen betonlama işlemine bizzat nezaret eden Başkan Muhammet Altınel, Darıca Belediyesi olarak kalan zamanlarını en verimli şekilde kullanma arzusunda ve kararlılığında olduklarını söyledi.

30 Mart 2014 günü yapılacak mahalli İdareler Genel Seçimi ile tüzel kişiliği sona erecek olan Darıca Belediyesi’nde görevinin son anına kadar beldesinin en iyi hizmeti alması için uğraşacağını belirten Altınel, gerçekleştirdiği çalışmalara katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Bilindiği üzere Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altınel, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)’nden Akçaabat Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler