Darıca Voleybolda Birinci

Darıca Voleybolda Birinci

Akçaabat’ın iki temsilcisinin karşı karşıya geldiği final maçında gülen taraf Merkez İlköğretim Okulu’nu 2-0 yenen Darıca İlköğretim Okulu oldu.

Küçük Kızlar Trabzon Voleybol İl Birinciliği sona erdi. Akçaabat"ın iki temsilcisinin karşı karşıya geldiği final maçında gülen taraf Merkez İlköğretim Okulu"nu 2-0 yenen Darıca İlköğretim Okulu oldu.
Adem Çat"ın çalıştırdığı Darıca İlköğretim Okulu Kız Voleybol Takımı, Akçaabat Birincisi olduğu turnuvadaki gibi İl Şampiyonası"nda da tek bir set bile vermeden mutlu sona ulaştı.

Akçaabat Fatih Kapalı Spor Salonu"nda gerçekleştirilen turnuvanın kupa töreninde Darıca İlköğretim Okulu kupasını Trabzon milli Eğitim Şube Müdürü İsmail Gümüş"ten, ikinci olan Merkez İlköğretim Okulu ise Akçaabat Milli Eğitim Şube Müdürü Halil İbrahim Tosun"dan aldı. Üçüncü olan Beşikdüzü Şehit Gürhan Yardım Okulu"nun kupasını ise Darıca İlköğretim Okulu Müdürü Osman kalyon verdi.
Trabzon Birincisi olan Darıca İlköğretim Okulu, Nisan ayının ilk haftasında Kayseri"de düzenlenecek olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.
Okul Müdürü Osman Kalyon, ilçemizi Trabzon"da başarıyla temsil eden ekiplerinin Trabzon"u da Kayseri"de en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek başarılarından ötürü sporcularını ve çalıştırıcıları Adem Çat"a teşekkür etti

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Spor