Cumur'dan Ziyaret

Cumur'dan Ziyaret

Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur Akçaabat Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur Akçaabat Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Akçaabat Devlet Hastanesi’ni beraberindeki Akçaabat Emniyet Müdürü Abdurrahman Tosun ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş’la ziyaret eden Cumur’u, Başhekim Vekili Dr. Hasan Şahin ve Hastane Müdürü Yaşar Karadeniz karşıladı.

Hastane ihaleye çıkıyor
Milletvekili Cumur ziyaretinde yaptığı açıklamada, Akçaabat Devlet Hastanesi’nin mevcut haliyle hastane şartlarına uygun olmadığını, bu nedenle Karayolları 105. Şube Şefliği’nin bir süre önce boşalttığı alanda yapmayı planladıkları hastane için çaba harcadıklarını belirti. 2 Yıl içerisinde bitirilmesini planladıklardı hastanenin her türlü teknolojiye sahip bir hastane olacağını vurgulayan Cumur, hastane hakkında şu bilgileri verdi:
“Son derece modern olmasını istediğimiz hastanenin projesi üzerinde titiz davranıyoruz. Yatak kapasitesini 255 kişiye çıkarttık. Hastaneyi ‘T ‘ şeklinde proje ediyoruz. İdari bölümler ile tedavi bölümleri ayrı olacak. İçerisinde konferans salonu bulunacak. Hasta odalarının deniz manzarasından ve güneşten en iyi şekilde yararlanılması planlandı. Mevcut hastanelerde bakıldığı zaman diyaliz merkezlerinin bodrum katlarda olduğunu görmekteyiz. Biz diyaliz hastaları için çok konforlu bir yer ayarlayacağız. Geldiklerinde rahat edebilecekleri manzaralı bir mekân oluşturulacak.”

Hastanede her katta en az 30 m2 büyüklüğünde 2 adet süit hasta odası bulunacağını da belirten Mustafa Cumur, hastane inşaatı sırasında mevcut alandaki ağaçlardan hiçbirine zarar vermeyi düşünmediklerini ve bu ağaçları daha da çok koruma altına alacaklarını belirtti. Hastanenin TOKİ tarafından yapılacağını ve kısa süre içerisinde de bitirilmesini planlandığı belirten milletvekili Cumur, hastanenin sadece Akçaabat’a değil tüm bölgeye hizmet verecek nitelikte olacağını kaydetti.
Hastane Başhekim Vekili Hasan Şahin de hastane sorunları ile yakından ilgilendiği için Milletvekili Mustafa Cumur’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum