Cumurdan önemli açıklamalar

Cumurdan önemli açıklamalar

Ak Parti Trabzon milletvekili Cumur gazetecilerle yaptığı toplantıda ilgnç değerlendirmelerde bulundu.

Yelpaze genişlemeli :

Cumur: “AKP'nin kuruluş mozaiğini Trabzon'da oluşturamadık. Genişletemediğimiz yelpazenin sancıları halen devam ediyor. Şimdiki yönetim atansa da devam edecek, bundan sonra da devam edecek.”

Yerel yönetime :

Cumur: “Kayseri çok başarılı bir il, Milletvekilleri, siyaset adamları, yerel idareciler, ticaret ve sanayi odası, üniversite müthiş işler yaptılar. Bizim ticaret ve sanayi odasına bakıyorsun, sadece Öncelikleri belirliyor.”

Trabzon'dan yönetim :

Cumur: “Trabzonspor yönetimleri 83-84'ten sonra ara sıra başarılı oldu. Para ve insan yönetimi başarılabildi mi? Buna bakmak lazım. Onlar gerçekleşmişse başarılıdır. Kendi kendimizi kandırmamamız lâzım.”

KURULUŞ FELSEFESİ YAKALANAMADI :

“AK Parti Trabzon'da takım kaptanı bakanıyla, milletvekilleriyle, il yönetimiyle, ilçe yönetimleriyle güzel bir çalışma sergiledi. Kurucular da var bu işin içinde, geçmiş yöneticiler de var bu işin içinde. Partinin felsefesi Türkiye'ye hizmet etmektir. Elimizden ne geldiyse ortaya koyduk. Sandık müşahidinden ta başbakana kadar bütün arkadaşlar 24 sat çalıştılar.

TRABZON BELEDİYESİ :

“Trabzon yerel anlamda kan kaybediyor. Yerel idarenin yaptığı yapılanmaya baktığınız zaman 10 kilometre asfalt döktük diyor, insana gülerler yahu. 34 bin metre kare yeşil alan yaptık diyor, adama gülerler. Bu hiç üretmedim anlamına mı gelir? Trabzon'un kabuğunu kırması lâzım. Trabzon'un siyasetçisi, işadamı verisi, gazeteci verisi sporcu verisi çıkarılması lâzım, Trabzon'un genel haritasının çıkarılması lâzım. Bu çıkmalı ki taşları yerine yerleştirebilelim.

TRABZON GERÇEKLERİ :

“Aslında birinci önceliğimiz Trabzonspor olmalı 90+3 de bir seyirci sahaya giriyor ve 3–0 mağlup oluyorsak düşünmeliyiz, eğer Türkiye'de Ermeni vatandaşı bir gazeteciyi Trabzonlu biri vuruyorsa yine düşünmeliyiz veya bizim burada bizim dinimizin dışında olan bir rahip öldürülüyorsa yine düşünmemiz lâzım. Ne yapıyoruz biz? Niye böyle yapıyoruz? İnsanlar niye geriliyor? Anlatabildim mi? Ekonomik olarak baktığımız zaman ben görüyorum.

TRABZONSPOR YÖNETİMİ :

“Trabzonspor Trabzon'dan yönetilmeli. Nuri Albayrak da olsa Trabzon'dan yönetilmeli! Nuri Bey geldi ne oldu, İstanbul kanadı, Trabzon kanadı bir türlü köprü kuramıyor. Beyin takımının Trabzon'da olması lâzım. Trabzonspor'un borsaya girmeside büyük bir yanlışlıktı ilk olarak borsadan çıkmalıdır, yeni yönetimin ilk işi bu olmalıdır.

Kaynak: TAKA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler