Cumurdan Destek

Cumurdan Destek

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Kemal Sivri, Cumur'un isteklerine destek vermesinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Akçaabat Şoförler Odası Başkanı Kemal Sivri, odalarının önderliğinde gerçekleştirilen ve korsan taşımacılığın masaya yatırıldığı toplantıda korsan taşımacılıkla mücadele için Emniyet Müdürlüğü'ne araç ve eleman takviyesi yapılması yönünde aldıkları kararı ilettikleri Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un, isteklerine jet onay vermesinin kendilerini sevindirdiğini söyledi.



Milletvekili Mustafa Cumur'un İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne 2 adet Fiat Doblo marka ekip arabasının en kısa sürede verileceği, eleman eksikliğinin ise Haziran ayındaki atama döneminde giderileceğini bildirdiği Oda Başkanı Kemal Sivri, “Milletvekilimizin sorunlarımıza bizim kadar önem vermesi ve çözümü için adeta jet gibi hareket etmesi şoför esnafını sevindirmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.



Korsan taşımacılıkla ilgili olarak gerek Jandarma Komutanlığı ekiplerinin ve ge-rekse de Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz ve dirayetli çalışmalarıyla büyük bir aşama kaydettiklerini, mevcut ekipman eksikliğinin giderilmesi halindeyse korsan taşımacılığın ilçede sona ereceğine inandığını belirten Sivri, güvenlik güçlerine de müteşekkir olduklarını ifade etti.



Açıklamasında yapılması gereken işlerden biri olarak da ilçemizde ikamet eden minibüs ve taksilerin dosyalarının İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği'ne nakledilmesi işini de zikreden Başkan Kemal Sivri, bu sağlandığı takdirde şoför esnafının maddi ve manevi olarak kazançlı çıkacağını ve zamandan büyük tasarruf sağlanılacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler