Cumur'dan cezalara tepki

Cumur'dan cezalara tepki

Cumur "Bundan sonra kimseye haberi olmadan ceza yazılmayacak. Yazılırsa biz de gereğini yapacağız . Yazılan cezayı bize getirin“dedi.

     Akçaabat'ın sorunlarının tartışıldığı ve tüm partilerin yanı sıra sivil toplum kuruluşları; oda başkanları, dernek, sendika ve tüm belediye başkanlarının katıldığı toplantı Körfez Köfte Salonu’nda yapıldı.
     Toplantıda söz alan Akçaabat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Sivri, ilçe merkezinde vatandaşların araçlarına haberleri olmadan trafik cezası yazıldığı ve bu yazılan ceza miktarının da yaklaşık 400 bin ytl civarında olduğunu söyledi. Sivri “Hatalı park eden veya trafikte hata yapan araca ceza yazılmasın demiyoruz. Ancak kişinin haberi olmadan cezalar yazılıyor; bu da vatandaşların ağır bedeller ödemesine neden oluyor” dedi.
     Bunun üzerine açıklama yapan Milletvekili Mustafa Cumur, artık kimseye haberi olmadan ceza yazılmaması için gerekli girişimlerin yapılacağını, hata yapan sürücülere cezalarının o anda yazılmasını sağlayacaklarını söyledi. Cumur “Bu konuda bana da uzun süredir şikayetler geliyordu. Ancak aşırı bir ceza yazıldığı anlaşılıyor. Bu konuda Emniyet yetkilileri ile görüşerek kimseye haberi olmadan ceza yazılmaması konusunda gerekli işlemleri yapacağız. Bundan sonra kimseye haberi olmadan ceza yazılmayacak. Yazılırsa biz de gereğini yapacağız “dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Haberler