Cumur Ziyaret Etti

Cumur Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, 8. Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonası’nda altın madalya alan Resul Küçük ve hocasını ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, 8. Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonası’nda altın madalya alan Resul Küçük ve hocasını ziyaret etti. Cumur, Şampiyon boksöre altın hediye etti.

 

Milletvekili Mustafa Cumur, 8. Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonası 13-14 Yaş grubunda ülkemizi temsil eden ve altın madalya kazanan Resül Küçük ve antrenörü Altar Kalkışım’ı ziyaret etti. İlçe Başkanı Osman Çavuş ve parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat’ın boks sporunda önemli bir yere geldiğini ve birçok başarılı sporcu çıkarttığını belirtti. Cumur “Akçaabat geçmişten beri boks sporunda başarılı sporcular yetiştiriyor. Uluslar arası turnuvalarda çok sayıda madalya almış sporcumuz var. Son olarak genç boksörümüz Resul Küçük altın madalya alarak göğsümüzü kabarttı. Bu başarın elde edilmesinde emeği geçen herkese  teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 cumur_boks_ziyareti_2.jpg

 

cumur_boks_ziyareti_3.jpg

 

cumur_altar_kalkisim_.jpg

Mustafa Cumur, şampiyon olan Resül Küçük’e altın hediye etti.

 

Resul Küçük, Bulgaristan’ın Yanbol kentinde 21-25 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 8. Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonası’nda altın madalya kazanmıştı.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor