Cumur Yeğenini Evlendirdi

Cumur Yeğenini Evlendirdi

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur'un yeğeni kuyumcu Yücel Cumur, Akçaabat' ta düzenlenen nikah töreniyle hayatını Türkan Kolaylı ile birleştirdi.

Akçaabat KültürPark'ta düzenlenen nikah töreninde; gelin ve damadın nikah şahitliğini Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak ile AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Cumur, Cevdet Erdöl, Safiye Seymenoğlu, Asım Aykan ve AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptı.
Törene ayrıca AK Parti Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta ve çok sayıda davetli katıldı. Nikahı ANAVATAN Partisi'nden AK Parti'ye geçerek yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığına adaylığını koyan mevcut Belediye Başkanı Şefik Türkmen kıydı.
Öte yandan nikah; Belediye Başkan adayı Gümrükçüoğlu' nun tam nikah başlayacağı sırada dışarı çıkması ile yaklaşık 10 dakika geç başladı.
Nikah şahitlerinin okunduğu sırada başkan adayı Gümrükçüoğlu, nikah salonundan çıkarken isimlerinin okunması ile yerlerine geçen Bakan Özak ve Trabzon Milletvekilleri ile gelin-damat Gümrükçüoğlu' nu yaklaşık 10 dakika masada bekledi.
Gümrükçüoğlu, geldikten sonra masada espiriler yapılarak gülüşmeler oldu.
Nikahın ardından Bakan Özak yaptığı konuşmada gelin ve damada mutluluklar diledi.
Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Kültür Sanat