Cumur Yatırımları Anlattı

Cumur Yatırımları Anlattı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat Nisan ayı danışma toplantısında konuşan Mustafa Cumur, Akçaabat'a yapılan yatırımlarla övündü.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat Nisan ayı danışma toplantısı Ak Parti Trabzon Milletvekilleri  Mustafa Cumur ve  Safiye Seymenoğlu, İl Başkan vekili Mehmet Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş, Belediye başkanları, parti yöneticileri  ve çok sayıda partili katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon ve Akçaabat’a önemli yatırımlar yaptıklarını ve birçok projenin de kısa sürede hayata geçirilmesi için çalıştıklarını söyledi. Cumur “Akçaabat, yaptığımız yatırımlar ile değişmektedir. İşte Akçaabat Devlet Hastanesi inşaatı. Bu hastane sadece Akçaabat ve Trabzon’a değil bölgemize hitap edecek bir hastane olacak. İnşaat planlandığı şekilde devam ediyor. Kısa süre içerisinde bu inşaatı biritip Akçaabat ve bölgemizin hizmetine sunacağız” dedi. Mustafa Cumur, Şinik’te devam eden organize sanayi bölgesi içinde çalışmaların hızla sürdüğünü ve ödenek sıkıntısının söz konusu olmadığı gibi hazırda 70 milyon  liranın bu bölge için hazır olduğunu da ifade etti. Milletvekili Mustafa Cumur, Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nin çalışmaları devam ederken, bu bölgeye ulaşımı sağlayacak Akçaabat Düzköy yolunun duble yol olması içinde çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

 

Açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Osman Çavuş, AK Parti’nin iktidar olduğu dönemde, Türkiye’nin önemli aşamalar kaydettiğini ve bu değişimi Trabzon ve Akçaabat’a bakarak anlamanın hiçte zor olmadığını söyledi. Çavuş gündemde olan anayasa değişikliği için ise "tüm teşkilatımız anayasa değişikliği için çalışmalara başlamış ve bu çalışmaya desteğimiz tamdır" dedi.

 

Toplantıya eski il başkanı Ahmet Metin Genç dönemindeki çok sayıda yöneticilerin  takip etmesinin yanı sıra, mevcut il başkanı Adnan Günnar’ın  katılmaması dikkat çekti.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset