Cumur ve Türkmen Çalışıyor

Cumur ve Türkmen Çalışıyor

Akçaabat Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen, seçim gezilerini sürdürüyor

Akçaabat Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şefik Türkmen, seçim gezilerini sürdürüyor.

29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen beraberindeki AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ve  Belediye Meclisi Üye Adayları’yla birlikte adayları, İstiklal Caddesindeki esnafı ziyaret ederek destek istedi.

 

 Esnafların sorunlarını dinleyen Türkmen, geçmişte Akçaabat’ta yaptıklarını anlattı, gelecekte iktidar gücüyle çok daha güzel hizmetler yapacağını söyledi ve seçimde destek istedi.

Gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Türkmen, şunları söyledi:

“İş bilmek belediyecilikte çok önemlidir. Biz işin içinden gelen birisiyiz. Akçaabat’ın geçmişteki hali ile şimdiki halini Akçaabat halkının çok iyi değerlendireceğini biliyorum. Şefik Türkmen olarak Akçaabat’a göreve başladığımda bir belde belediyesinden makine almak için yalvarır durumdaydık Şimdi nerelere geldiğimiz görülüyor. Tabii ki bu yeterli değildir. Daha da iyisini yapmak için uğraşacağız. Çünkü biz bu işin içinden gelen bir ekibiz. Vatandaşlarımızın işi bileni tercih edeceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Amacımız şehri daha da ileriye taşımaktır.”

 

 

 

Esnaf ziyaretinde  Türkmen'e bayanların ilgisi falza oldu.

 

Akçaabat'ta çalışma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Süleyman Latif Yunusoğlu'yla karşılaşan Cumur, Yunusoğlunu partililer arasına alarak kuru incir ikramında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Siyaset