Cumur Sert Çıktı

Cumur Sert Çıktı

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Cumur,kimlere hakkımı helal etmiyorum dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Akçaabat Haziran ayı danışma toplantısı AK Parti Trabzon Milletvekilleri  Mustafa Cumur, Belediye başkanları, il ve ilçe parti yöneticileri  ve çok sayıda partili katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Parti binasında yapılan toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, “Parti olarak cumhuriyetin 100. yılında ülkeyi dünyanın 10 büyük ekonomisi yapabilmek için çalışıyoruz” dedi.

 

 

Mustafa Cumur  “Sayın Başbakanımız bize ne diyor durmak yok yola devam. Hep beraber durmak yok yola devam sonuna kadar. Bu ülkeyi Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümünde ne diyoruz? Dünya’nın en büyük 10. ekonomisi yapabilmek için sonuna kadar mücadele ediyoruz. Bu mücadele azminin, bu mücadele kararlılığının 2001’den beri sürdüren kıymetli arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve bu kervana katılan, bu davanın büyüklüğüne inanan değerli arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Meclisin İsrail’e karşı tek ses olduğunu da açıklayan Cumur “Dünya’da bizim yapmak istediğimiz demokratik laik sosyal hukuk devletinin gereğini yerine getiren bir Başbakan var ve onu yerine getiren bir parlamento var, ve buradan parlamentoda siyasi partilerin hepsine teşekkür ediyorum. Çünkü onlar da bu İsrail’in bu vahşetini kınayan deklarasyonda herkesin imzası var. Bu işte Türkiye’nin tek ses olduğunu, tek yürek olduğunu gösteriyor. Bunu inşallah demokratik açılımda da göstermelerini isteriz. İnsan hak ve özgürlüklerini ön planda tutan anayasa değişikliklerinde de bekliyoruz. Bu sonucunda Türkiye’nin kurtuluşu için çok önemli. Bakın ne diyorlar. Diyorlar ki demokrasi için bu çıkardığınız anayasa paketi insanların cebine ne getirecek. Karnını doyuracak mı.evet arkadaşlar karnını doyuracak cebine para koyacak. Çünkü insanları ne kadar özgürleştirirseniz o kadar zenginleştirirsiniz” dedi.

 

 

Akçaabat’a AK Parti İktidarı döneminde çok şey yapıldığını da ifade eden Cumur “Bazıları Akçaabat’a ne yapıldı diye soruyor. Tabii ki bunlar neler yapıldığını biliyorlar ama siyaset yapıyor. Bunlar dedikodu yapıyorlar. Onlara yaptığımız eserler ile cevap veriyoruz. Türkiye’de 30 ilde fen lisesi yok. Ama Akçaabat’ta fen lisesi aldık binası bitti. Akçaabat’tan Düzköy’e kadar olan yolun bir bölümüne duble yol olacak şekilde ihale ediyoruz. Bu ihale bedeli 10.5 trilyondur. Yıllardan beri uğraşıyoruz bir türlü ihale edemediğimiz yolumuz vardı Kavaklı’dan girecek Yıldızlı’ya kadar gidecek. Bu yolun ihalesi de ayın 14’ünde ihale olacak.  Adliye yapacağız ama bir türlü yer bulamıyoruz, yer bulsak onu da yapacağız. Bu gücü sizden alıyoruz Ben burada esnaflık yaptım. Benimle ticaret yapan bana borcu olan işte bu son olayda benim borcum. Benim kime borcum varsa bu ekonomik konuda hepsine helal ediyorum ama dedikodu yapanlara asla kıyamete kadar helal etmiyorum.” dedi.

 

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş ise, gündemin sürekli değiştiğini ve geçen ay içerisinde Cumhuriyet Halk Partisi’nde genel başkanlık koltuğunun değiştiğini anımsatarak “Bir CHP skandalı yaşadık. Böyle bir olayın gerçekleşmesine üzüldük. Ama böyle bir olay bizim partimizde olsaydı bizi sokakta dolaştırmazlardı” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset