Cumur Partililerle Buluştu

Cumur Partililerle Buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) 2 dönem milletvekili olan ve son seçimde aday gösterilmeyen AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Akçaabat ilçesinde partililerle bir araya geldi.


AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur listeler açıklandıktan sonra ilk kez Trabzon’da büyük coşku ile karşılandı. Cumur havalimanında coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Havalimanı girişine asılan “Biz (12 Haziran) Pazara kadar değil Mezara Kadar Dostuz” pankartıyla karşılanan Cumur’un duygulu anlar yaşadığı görüldü. Ardından konvoyla birlikte AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’na gelen Cumur, burada partililere bir konuşma yaptı.

cumur-partililerle2.20110420145149.jpg

İlk olarak söze başlayan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Mustafa Cumur’la yollarının Refah Partisi’nden başladığını ve çok eskiye dayandığını belirterek, “İktidar partisinden milletvekili olmak Allah’ın bir lütfüdür. Bu gururu sayın vekilimiz yaşamıştır. Akçaabat’ımızı 9 sene içerisinde çok güzel hizmetler yapılmıştır” dedi.

 

cumur-partililerle3.20110420145127.jpg

 

12 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde 6 milletvekilinin ardından sıralamaya giremese de kendisini 7. sırada olduğunu ve aynı şekilde çalışacağını belirten Cumur, “Bizi milletvekili yapan irade Başbakandır. Biz O’nun destekçisiyiz. Bugün Mustafa Cumur yarın başkası, önemli olan bu kervanın yürümesidir. Biz bu partide çaycıda oluruz. 2002 seçimlerinde bana telefon geldi, aday olacaksın dediler olduk. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni heyecanlar gerekir. Bizim dünkü sözümüz neyse, bugünde odur. AK Parti iktidarıyla Türkiye’de çok şeyler değişti. Türkiye bölgesinde lider ülke konumuna geldi” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset