Cumur Muhtarlara Konuştu

Cumur Muhtarlara Konuştu

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı tarafından köy muhtarlarına kahvaltı verildi.

Akçaabat Körfez Köfte Salonu'nda verilen kahvaltıya, AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Kenan Haçkalı, Emin Zurnacı, İrfan Çelik ve Mustafa Hikmet Eyüboğlu, AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ve Akçaabat Muhtarlar Derneği Başkanı Eyüp Gedikli ve köy muhtarları katıldı.

Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, AK Parti iktidarında köyler için geliştirilen KÖYDES projesi sayesinde Köylere kalite geldiğini ve köylerin önemli yatırımlar aldığını belirtti. Aynı yatırımların bu dönemde yapılması için çalışacaklarını ifade eden Cumur “İl genel meclisine seçmiş olduğunuz arkadaşlar sizlerin mecliste temsilcileri olacaklardır. Köylerimize ne kadar önem verdiğimiz geçmişte herkes görmüştür. İmkanlar ölçüsünde bu dönemde siz muhtarlarımız aracılığıyla ne yapılması gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Hiçbir köy ayrımı yapmadan hizmetlere devam edeceğiz” dedi.

Cumur göreve seçilen muhtarlara yeni dönemde başarılar diledi.

 

AK Parti İlçe Başkanı Osman Çavuş ise yaptığı konuşmada, Akçaabat’ta her yıl bu dönemlerde Akçaabat Muhtarlar Derneği’yle ortaklaşa bu tür toplantılar düzenlediklerini, toplantılar sayesinde göreve seçilen hem kendilerinin hem de  muhtarların birbirlerini tanıma fırsatı bulduğunu belirtti.

Şinik beldesinde bulunan konkasör şantiyesinin de bir an önce faaliyete başlaması gerektiğini vurgulayan Çavuş, birkaç kişinin şikayeti üzerine bu konkasör şantiyesinin kapatıldığını ve köylerin hizmet alımının önünün kesildiğini belirtti. Çavuş “gerekiyorsa kamulaştırmak suretiyle de olsa bu şantiye hizmete sokulması zaruridir. Yoksa köylerimiz cezalandırılmış olur” dedi.

Toplantıda söz alan il genel meclis üyeleri ise gelecek dönemde birlikte çalışacaklarını ve her türlü sorunların kendilerine iletmelerini istediler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset