Cumur  işi sıkı tutuyor

Cumur işi sıkı tutuyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Muhtarlar derneği Akçaabat Şubesini ziyaret ederek Muhatrlardan destek istedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Muhtarlar derneği Akçaabat Şubesi’nde yaptığı konuşmada iktidarlarının 4.5 yıllık hizmet süresinde yaptığı çalışmaları değerlendirdi. Akçaabat esnafını gezdikten sonra geldiği Muhtarlar Derneği’nde kalabalık bir muhtar grubu tarafından karşılanan Milletvekili Cumur, “Ülkemize yeni ufuklar açacak bir aydınlık seçime doğru gün gün, adım adım ilerliyoruz. 3 Kasım 2002'de nasıl Türkiye'yi karanlıklardan çıkarmak için hareket ettiysek şimdi çok daha farklı bir Türkiye için durmadan yola devam edeceğiz. İnşallah 22 Temmuz 2007 günü de bir başlangıç olacaktır. Sadece İstanbul, Ankara, İzmir için değil; Akçaabat da buradan nasibini alacaktır.” diye konuştu.
“Meydanlarda yalan söylemedik. Ne aldatan, ne aldanan olmadık. Türkiye'nin her yerine yüzümüzün akıyla gidiyoruz. Çünkü her yere adil bir yatırım götürmüşüz.” diyen Milletvekili Cumur, hükümetleri döneminde Akçaabat'a yapılan kimi çalışmaları değerlendirdi.
Milletvekili Cumur, 1950'de Adnan Menderes'in “Yeter söz milletin” diyerek milletin karşısına çıktığını da belirterek, 'Şimdi artık sadece 'yeter söz milletindir' demiyoruz. Şimdi artık 'yeter karar milletindir' diyoruz.” şeklinde konuştu.
Diğer partilere de eleştiri getiren ve “Şu an el birliğiyle partimizin üzerine saldırılıyorsa bunun nedeni hortumlar kesildiği içindir.” diyen Milletvekili Mustafa Cumur,, şöyle devam etti:
“Rahatsızlık buradan geliyor. İşte bunun için diyorum ki 22 Temmuz'a çok kararlı hazırlanacağız. Türkiye 79 senede 36 milyar dolar ihracat yaparken bugün 94 milyar dolara ulaştık. Artık Türkiye dünya ekonomileri içerisinde 17. sırada. 2013'de hedefimiz ilk 10'a girmek. Kişi başına milli gelirimizi 10 bin dolar yapmak. Sonra Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde daha farklı hedeflerle, aydınlık yarınlara yürümektir.”
Cumur, partisinin hizmetleriyle halkın önüne çıktığını ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı:
“AK Parti'nin koalisyon diye bir sorunu yok. Ama bakın şimdi medya ne yapıyor. Medya diyor ki 'CHP ile MHP koalisyonu kurulabilir.' Yani birisi değirmen, öbürü değirmene su taşıyan olacak, hedef bu. Millet bu oyunu da bozacak. Çünkü Türkiye'nin istikrara ve güvene ihtiyacı vardır. Aynen bu yola devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset