Cumur, "Her Başkana Eşit Olduk"

Cumur, "Her Başkana Eşit Olduk"

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur Akçaabat’ta siyasi ayrım yapmadan her belediyeye gereken desteği verdiklerini söyledi.

 

Cumur yaptığı açıklamada, Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu’nun kendisine yardım etmediği yönündeki açıklamalarına sert cevap vererek “Bizim amacımız Trabzon’a hizmet getirmektir. Bunu yaparken bizim yanımıza kim gelmiş ve destek olmamızı istemişse ona destek olduk Bunun en iyi örneği Akçakale ve Darıca limanlarıdır. Bu iki belediyede Cumhuriyet Halk Partisi’ne aittir. Ama projeleriyle bize geldiler ve destek istediler. Hiç ayrım yapmadan gereken desteği verdik. Ama Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu 5 yılda bana hiçbir proje işe gelmemiştir dedi.

 

Akçaabat’ta Şefik Türkmen ile seçimi farklı bir şekilde alacaklarını da iddia eden Cumur, "Akçaabat'ı kimse yeni bir maceraya sürükleme hakkına sahip değidlir" dedi. 

 

Yeni Mahallede bir kaşık suda fırtına kopartmaya çalışıyorlar.

 

Yenimahalle’de yapılmakta olan imar uygulamasında  insanlarımızı yanlış bilgilendiriyorlar. Burada yapılmakta olan imar uygulaması için Başkan dürüst davrandı ve var olan projeyi askıya çıkarttı. Vatandaşlar % 30 dan % 40 çıkmasını istiyor. Başkan zaten buna sıcak bakıyor.  Burada kimseyi mağdur edilmeyecektir.  Ama birileri buraya gidiyor ve bu projeyi çöpe atacaklarını söylüyor. Ama bu yol Akçaabat’ın olmazsa olmazıdır. Bu kadar fırtınaya rağmen buradaki duyarlı halkımız ezici çoğunlukla bize oy vereceklerdir. Çünkü Artık Akçaabatlının bu proje ile ne kazanacağı ortadadır” dedi.

 

Akçaabat’ta çok önemli projeleri  hayata geçireceklerini belirten Cumur, “İskelenin yanında bulunan depoları kaldıracağız. Bu alan 5 yıldızlı bir otel düşünüyoruz. Hatta iskeleyi biraz aha doğu tarafına kaydırarak iskele yerine güzel bir kongre merkezi yapılabilir. Yaylacık mahallesindeki dolgu alanına spor sahalarının yapımı için zaten şuan çalışmalara başlandı” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset