Cumur CHP' ye Yüklendi.

Cumur CHP' ye Yüklendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı'nın Kasım Ayı İlçe Divan Toplantısı parti binasında yapıldı.Toplantıya Cumur'un açıklamaları damgasını vurdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Teşkilâtı'nın Kasım Ayı İlçe Divan Toplantısı parti binasında yapıldı.

Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, İl Başkanı Muhammet Balta, eski İl Başkanı Ali Rıza Akdeniz ve partili belediye başkanları, mahalle ve köy temsilcileri ile belediye meclisi üyelerinin de katıldıkları toplantının ev sahipliğini İlçe Başkanı Osman Çavuş yaptı.

 

Parti binasında gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Çavuş, kendi iktidarları döneminde tüm Cumhuriyet dönemindeki yatırımlardan daha fazla yatırımın yapıldığı Akçaabat'ın bir hizmet şehri haline geldiğini söyledi. Çavuş, Akçaabat Belediyesi'ni de kazanarak ilçeye yaptıkları yatırımı gerçekleştirecekleri işlerle taçlandıracaklarını ifade etti.

Trabzon ve Akçaabat Belediyesi'nin AK Parti'de olmadığı için üzüntülü olduğunu ancak bu üzüntüsünün 29 Mart 2008'de yapılacak seçimle sona ereceğini ileri süren İl Başkanı Muhammet Balta ise teşkilât mensuplarına tüm enerjilerini bu belediyeleri almak için yoğunlaştırmaları talimatında bulundu.

 

Toplantıda konuşan Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'ne yüklendi. Cumur, cumhuriyetin asıl düşmanının CHP olduğunu iddia ederek, “CHP zihniyeti ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşıdır.” dedi.

Kendi iktidarları döneminde yapılan yolların uzunluğunun 8 bin kilometre olduğunu, bunun bir dünya rekoru anlamına geldiğini vurgulayan ve “CHP'liler bu yolun tamirini bile yapamazlardı” diyen Cumur, CHP'li Trabzon Belediyesi'ni de adeta topa tuttu.

Hükümetlerinin hiçbir ayrımcılık yapmadan 270 trilyonluk bir kaynak oluşturduğu Trabzon Belediyesi'nin buna rağmen tüm özel mülklerini satacak denli kötü yönetildiğini eleştirisinde bulunan Cumur, Trabzon'un ve Akçaabat'ın kaybettiği 5 yılın telafisinin ancak kendi iktidarları ile mümkün olabileceğini kaydetti. Cumur, “Trabzon Belediyesi'ni de Akçaabat Belediyesi'ni de kazanacağız.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Siyaset