Cumur Avrupa'ya Sert Çıktı

Cumur Avrupa'ya Sert Çıktı

Cumur Avrupa'ya Sert Çıktı

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı  Bülent Cumur, 30 Yıldır Avrupa'da yaşadığını ve böyle bir zulüm görmediklerini ifade etti.

Paris Trabzonlular Derneği Başkanı  Bülent Cumur, son dönemde Almanya ve Hollanda başta omak üzere Avrupa ülkelerinin Türkiye'ye yönelik kınadığını belirterek "30 Yıldır Fransa'da Avrupa'da yaşayan biriyim. Avrupa'nın bir çok yerini çok iyi bilen birisiyim. Avrupa Türkiye için hiçbir zaman iyi şeyler düşünmemiştir,ancak bu günkü kadar düşmanca tavır görmedim. Türkiye'nin iç işlerine, bakanlarımızı sınır dışı etmek, vatandaşlarımız atlarla, itlerle saldırmak hadsizliktir, faşistliktir.  Bu barbarlığı Türk olsun olmasın, demokrasiye inanan ve vicdan sahibi olan  hiçbir insanın kabul etmesi mümkün değildir. Açıkça anlaşılıyor ki Türkiye'nin daha güçlü olmasından korkuyor ve hatta titriyorlar. Onlar ne yaparsa yapsınlar bizler devletimizi her platformda savunacağız. Yapılan saldırıları lanetliyorum" dedi.

Avrupa'da ki Türkleri Avrupa vatandaşı olmaya  davet eden Cumur "Buradan Avrupa'da yaşana vatandaşlarımız çifte vatandaş olmaya davet ediyorum. Bu sayede o ülkede oy kullanma hakkı elde etmiş olursunuz. O Ülkede oy hakkınız olsun ki Türkiye düşmanlarıyla daha güçlü mücadele sergileyelim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler