Cumur, Akçaabat yatırım alıyor

Cumur, Akçaabat yatırım alıyor

Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur Ak Parti döneminde Akçaabat’ın birçok ilden daha fazla yatırım aldığını söyledi.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur Ak Parti döneminde Akçaabat’ın birçok ilden daha fazla yatırım aldığını söyledi.

Ak parti Akçaabat mahalle temsilcileri ve belediye meclis üyelerinin katıldığı yemekli toplantı Köfteci Ali köfte salonunda yapıldı. Toplantıya Trabzon milletvekili Mustafa Cumur, Ak parti ilçe başkanı Osman Çavuş, Akçaabat Ak partili Belediye meclis üyeleri ve mahalle yöneticileri katıldı.
Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Cumur, Ak parti iktidarı döneminde Akçaabat’ın birçok ilden daha fazla yatırım aldığını ancak bunlara yenilerini eklemek için mücadele verdiklerini belirtti.
Eğitimde yaptıkları yatırımlarla Akçaabat’ın gelecek 15 yılının da sorunlarını çözdüklerini, Akçaabat’ı arkaya açmak için Kavaklı’dan girip Yıldızlı’dan tekrar sahile çıkan Akçaabat Çevre Yolu’nun yatırım programına alındığını ifade etti. Işıklar suyu’nun ilçe merkezine getirecek projenin ihalesinin yapıldığını ve suyun 2009 yılı içinde Akçaabat’a getirilmesini hedeflediklerini söyledi. Akçaabat Devlet Hastanesinin ihalesinin 15 Nisanda gerçekleştirileceğini ve 400 gün içinde teslim edileceğini de belirten Cumur, Hastanenin En odern hastanesi olacağını iddia etti.

Akçaabat Belediye encümenlerine de seslenen Cumur belediye hizmetleri ile merkezi hükümetin birleştirilmesi gerektiğini bu manada belediyeye çok aktif görevler düştüğünü belitti. Cumur “Akçaabat’ta her zaman yaşadığımız arsa sorunu vardır. Şimdi Adliye sarayını geçen yıl yatırım programına aldırdık. Fakat adliye sarayını yapabileceğimiz alan yok. Belediye bir şekilde arsa üretmesi gerekmektedir” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Siyaset