Cumur Aday İçin Konuştu

Cumur Aday İçin Konuştu

Ak Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur "Akçaabat Belediyesi Ak Partili bir başkanın hizmetini görecek" dedi.

Derviş ALTUNTAŞ'ın haberi

 

Yerel seçimler yaklaşıyor ve Türkiye genelinde çok konuşulan belediyelerden birisi de Akçaabat Belediyesi. Cumur; "Akçaabat, Ak Partili bir başkanın hizmetini görecek" dedi.  

Cumur "Akçaabat ismini duyunca heyecanlanan bir adayla seçime gireceğiz. Adayımızın  sürekli üreten, Akçaabat ismini duyunca heyecanlanan birisi olmasını isterim" diye konuştu.

 

Mustafa Cumur "Akçaabat kelimesini duyunca heyecanlanan birisiyim. 27 bin oydan 38 bin e çıktık bu bize daha çok hizmet yapmalıyız. Akçaabat belediyesine bakıldığı zaman Şefik Bey iyi hizmetler yaptığını söyleyebiliriz.  Ama Bakıyorum şimdi geçmişte Karadeniz sahilinde akla gelen en önemli ilçeler Ünye ile Akçaabat’tı. Ancak şimdi birçok ilçe daha bu unvana eklendi. Biz yerimizde sayıyoruz. Ünye’de ve diğer ilçelerde olan çalışmaları görünce kıskanıyorum. Biz niye bunlardan geri kaldık. Potansiyel olarak eşit sayılırız. Ama biz onlardan geri kalıyoruz. Bunu hemşerilerimin değerlendirmesi lazım. Burada şunu düşünün; Karadeniz sahil yolu arkadan geçmiş olsaydı ve sahilimiz olmasaydı a Belediye başkanı halkın karşısına ne yaptım diye çıkacaktı. Burada yiğidi öldür hakkını ve. Belediyeyi temiz yönetti ve kurumsallaştırdı, bunun yanında akılda kalan bir icraatı yok denecek kadar az. Ama 15 yılda yapılan işler ile diğer ilçelere göre çok geride kaldık. Bu arayı kapatıp öne geçirecek dinamik bir başkana ihtiyacımız var. Biz böyle bir aday ile seçime gireceğiz. Akçaabat Ak partili belediyeyi bekliyor. Merkezi yönetimden Akçaabat’a kazandırdıklarımızla birlikte yerel yönetimle birlikte çok daha fazla hizmet kazandıracağız. Bizim halkımız her şeyi görüyor. Genel seçimde bize verdikleri desteğin daha fazlasını bu seçimde bize daha fazlasını verecektir." diye konuştu.

 

Mustafa Cumur ile yaptığımız ropörtajı yakında sitemizde bulacaksınız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Siyaset