Cumhuriyet'ten Muhteşem Konser

Cumhuriyet'ten Muhteşem Konser

Müzik kulübü öğrencilerinin yıl boyu ders dışı etkinlikler kapsamında yaptıkları çalışmaların beğeniye sunuldu.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Türk Halk Müziği Korosu muhteşem bir konser verdi. Kültürpark Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde Müzik Öğretmeni Murat Eraslan'ın yönetimindeki okul korosu birbirinden güzel 12 türkü seslendirirken, koro elamanlarından 7'si de solo olarak sahne aldı.

 

Müzik kulübü öğrencilerinin yıl boyu ders dışı etkinlikler kapsamında yaptıkları çalışmaların beğeniye sunulduğu gecede genç yetenekler seyirciler tarafından büyük alkış aldı.

 

Sunuculuğunu Hümeyra Altın'ın yaptığı programda Sümeyye Yamiç, Miraç Karahasan, Mustafa Baysal, Cengiz Uslu, Sedef Altınbaş, Aybüke Birinci, Dilek Tarakçı, Aslı Sarali, Elif Ahsen Kadıoğlu, Yunus Uslu, Ebru Şener, Yasemin Uslu, Semanur Yamiç, Ayla Durmuş, Eda Seyis, Hanife Seyis, Leylanur Özen, Aleyna Yılmaz, Semanur Seyis ve  Aleyna Zavrak'tan oluşan koroyu ilk tebrik eden kişi Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Köse oldu.

Etkilik sonrasında bir konuşma yapan Mehmet Salih Köse “Adı güzel, binası güzel, gecesi güzel olan okulumuzun programında emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

 

Okul Müdürü Ahmet Kadı Kadıoğlu da gerçekleştirilen et-kinliğin de aslında bir ders olduğunu ve seyirci karşısına çıkan öğrencilerinin sosyalleşmesine katkı sağladığını belirtti. Kadıoğlu, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılı’nda gerçekleştirdikleri tüm etkinliklerde okullarını başarıyla temsil eden  öğretmen arkadaşlarını ve öğrencilerini kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler