Cumhuriyet Ortaokulundan Anlamlı Ziyaret

Cumhuriyet Ortaokulundan Anlamlı Ziyaret

Cumhuriyet Ortaokulundan Anlamlı Ziyaret

Akçaabat’ın köklü eğitim kurumlarından Cumhuriyet Orta Okulu, Trabzon Köşk huzurevine ziyaret düzenledi.

Okul müdürü Osman Bozali başkanlığında düzenlenen ziyarete okul öğretmenlerinden Ayşegül Kara, Ergül Şahinbaş, Kevser Kasap, Saniye Tayar, Şevket Sezgin ve 8.sınıf öğrencileri katıldı.

Huzurevi sakinlerine çiçek takdim ederek ellerini tek tek öpen ve sohbet eden öğrenciler zaman zaman duygusal anlar yaşadılar.

İlk kez bir huzurevini ziyaret ettiklerini belirten öğrenciler, “Burada kalan yaşlılarımızı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduk. Onlarla sohbet ettik. İnşallah en kısa sürede tekrar geliriz” ifadelerini kullandılar.

Ziyaretten oldukça memnun oldukları gözlenen huzurevi sakinleri ise bu tür ziyaretlerin daha sık yapılmasını beklediklerini ifade ederek hatırlanmaktan ve öğrencilerin ziyaretinden dolayı mutluluklarını dile getirdiler.

huzurevi-001.jpg

Bu tür ziyaretlerin 2. Dönemde de devam edeceğini belirten okul müdürü Osman Bozali “Bu ve buna benzer türdeki etkinlikleri ilerleyen zamanlarda yine devam ettireceğiz. Bugün bizi misafir eder huzur evi sakinlerini 2.dönemde biz misafir etmek istiyoruz” dedi.

huzurevi1.jpgOkul yönetimi huzurevi sakinleriyle toplu fotoğraf çektirerek oradan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler