Cumhuriyet Ortaokulu'ndan

Cumhuriyet Ortaokulu'ndan

Cumhuriyet Orta Okulu, Kültür Park Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde muhteşem bir geceye imza attı.

Akçaabat’ın köklü eğitim kurumlarından Cumhuriyet Orta Okulu, Kültür Park Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde muhteşem bir geceye imza attı.

Görsel Sanatlar Teknoloji Tasarım Sergisi’nin açılışıyla başlayan geceye; İl Eğitim Uzmanı Nedim Topsakal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Demirci, Trabzon Barosu Akçaabat Temsilcisi Av. Ali Bozali, Halk Kütüphanesi Müdürü İsmail Sağlam, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Türkoğlu, İlçemizin okul ve kurum müdürleri ile çok sayıda veli ve öğrenciler katıldı.

Gecede müzik öğretmeni Hakan Hallaç yönetimindeki okul öğrencilerinden oluşan koro “Kanadım Değdi Sevdaya”  adını verdikleri programı türkü severlerin beğenisine sundular. Solo ve koro olarak 16 parçanın seslendirildiği gecede, davetliler gönüllerince eğlenerek türkülere doydular.

 Programın sonunda duygu düşüncelerini dile getiren Okul Müdürü Osman Bozali, yıl boyunca yetiştirme kursları, deneme sınavları, teog sınavları gibi önemli ve yoğun çalışmaların yanında öğretmen ve öğrencilerin ek çalışmalarıyla hazırlanan sergi ve koronun ilgiyle izlendiğinden duyduğu memnuniyeti belirterek konuşmasına başladı. Okul Müdürü Osman Bozali, okul olarak bu tür sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle özel yeteneği olan öğrencilerin keşfedildiği ve yeteneğine göre okullara yönlendirildiğini, tüm öğrencilerin akademik eğitimde başarılı olmasının mümkün olmadığını, velilerin de bu bilinçte olup bu tür etkinliklere öğrencilerinin katılmalarını sağlamalarını istedi. Konuşmasının sonunda  okulun tüm yönetici ve öğretmenlerine, okul aile birliği başkanına, orkestrada görevli müzisyenlere, görevini en iyi şekilde yerine getiren öğrencilere, bunları yetiştiren velilere, kendilerini yalnız bırakmayan tüm protokol mensuplarına ve izleyicilere teşekkür etti.

osman-bozali-001.jpg

 Programın sonunda protokol tarafından görevli öğretmenlere çiçek verildi. Toplu fotoğraf çekimi ile gece sona erdi. 

fotogaleri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler