Cumhuriyet Kupası Karahanlıların 17-16

Cumhuriyet Kupası Karahanlıların 17-16

Akçaabat’in Kirazlık, Koçlu, Öz Akdamar, Karahanlılar ile Akpınar beldesinden gençlerin katılımıyla gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Halı saha turnuvası sona erdi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 90.yıl dönümü nedeniyle Kirazlık, Öz Akadamar, Karahanlılar, Koçlu ve Akpınar beldesindeki gençlerin katılımıyla organize edilen Halı saha futbol turnuvası sona erdi. Söğütlü de bulunan bir halı sahada oynanan final karşılaşmasında mutlu sona Karahanlılar ulaştı. Büyük çekişmeye sahne olan ve normal süresi 2-2 biten Samaraspor-Karahanlılar karşılaşmasında sonucu penaltı atışları belirledi. Rakibine 17-16 üstünlük kuran Karahanlılar kupanın sahibi oldu.

Turnuvanın organizasyonunu yapan Osman Başocak turnuvanın hedefine ulaştığını belirterek “ kendi kendimize turnuva düzenledik.. Final müsabakasında dereceye giren takım ve sporculara hediye veren Akçaabat belediyesi Kültür Müdürü Turan Bektaşoğlu’na teşekkür ediyoruz ”dedi. Şampiyon olan takıma kupasını Söğütlüspor Kulübü başkanı Yaşar İnan verirken madalyalarını İsmail Değerli verdi. Şampiyonanın ikincisi Samaraspor’a ise kupasını Recep Bıyıklı verirken madalyalarını ise Ak Parti Akpınar belde başkanı Hacı Değirmenci verdi.

daa_6215.jpg

Şampiyonanın ikincisi Samaraspor oldu daa_6221.jpg

Turnuvanın şampiyonu  Karahanlılara kupasını Söğütlüspor Kulübü başkanı Yaşar İnan verdi.

daa_6211.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor