Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi seçim çalışmalarını sürdürüyor.

 

Seçim çalışmaları kapsamından Söğütlü’de vatandaşlar ile bir araya gelen CHP heyetinde, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Volkan Canalioğlu, İl Başkanı Yavuz Karan, Akçaabat Belediye başkan Adayı Ali Türen Öztürk, İlçe Başkanı Mustafa Nadir, meclis adayları ve partililer yar aldı.

Vatandaşlara bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Volkan Canalioğlu, Trabzon’un güneye doğru açılmasının Güney Çevre yoluna bağlı olduğunu ve bu projenin ivedilikle hayata geçirilmesi gerektiğini savundu. Canalioğlu “Trabzon artık şehir merkezine sığmamakta ve deniz dolgusu ile kuzeye doğru büyümektedir. Trabzon güneye doğru açılmalıdır. Bu açılmanın önünü açacak proje de güney çevre yolu projesidir. Büyük umut beslediğimiz bu proje de henüz hükümetin gündeminde yoktur. Bu projeyi çok dillendirdik ama bunun üzerinde hiç durmadılar.  Bu projeyi büyüterek Beşikdüzü’nden Of’a kadar büyütmeliyiz. Bu proje en kısa sürede hayata geçirilmeli ve Trabzon’un şehirleşme adına önü açılmalıdır. Açılacak bu alanlara spor alanları, kültürel ve sosyal alanlar, konut alanları ortaya çıkartılmalıdır” dedi.

Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ali Türen Öztürk ise, Akçaabat için yola çıktıklarını ve oluşturdukları ekip ile Akçaabat’ın sorunların üstesinden gelecek güce sahip olduklarını ifade etti.Öztürk  "Söğütlü ve Yıldızlı'da hızlı bir yapılaşma var. Burada planlamayı iyi yapmalıyız. İmarda eşitsizliğe fırsat vermeyeceğiz. Şeffaf belediyecilik yapacağız ve belediye binasında tüm muhtarlarımıza büro açacağız. Belediye ile halkın arasına kapı koymayacağız. Ortamahalle'yi büyükşehir belediyemizin de desteğiyle turistlerin uğrak yerlerinden biri haline getireceğiz”dedi.

 

İl Başkanı Yavuz Karan, Büyükşehir ile birlikte spor kulüplerine belli bir oranda belediyelerin bütçe ayırdığını ifade ederek “Göreve geldiğimizde Spor tesislerini vatandaşların kullanımına açacağız. Bizim burada bir atletizm sahamız var. Vatandaşlarımız pekte kullanamıyor. Bu tesislerin gerektiğinde 24 saat vatandaşların kullanımına açmamız gerekir” dedi.

chp-akcaabat-adayi-ali-turen-ozturk1.jpg

chpo-akcaabat-adayi2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset