Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanını dinlemeye, Yeşiltepe mahalle muhtarı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, Sertkaya mahalle muhtarı Osman Çavuş, Demirkapı mahalle muhtarı Nazım Öztürk ve Adacık mahalle muhtarı Mustafa Fındıkçı da katıldı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

50 bin muhtarımızla buluşacağız inşallah. Burayı bir hizmet makamı olarak görüyorum. Milletimle arama hiçbir zaman aracı koymadım, koymayacağım.

"BEN TÜRKİYE'NİN MUHTARIYIM"

Mahallesindeki fakirleri tespit etmeyen bir muhtar olabilir mi? Mahallesinde hangi evin bacası tutmayan evi bilmeyen bir muhtar olabilir mi?

Bir nevi Türkiye muhtarı olarak ülke çapında milletimize hizmet etme gayreti içindeyim. Milletimizle çıktığımız yolda Türkiye'yi 2023 hedefine ulaştırmaya çaba göstereceğiz.

Şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın öldürülmesi olayında teröre propaganda malzemesi veren basın kuruluşlarını şiddetle kınıyorum

"BATI'DA BU BASIN KURULUŞLARINA KİLİT VURULUR"

Savcımız olayın faillerini bulmak adına önemli mesafe kaydetmişti. Batı'da teröre ve teröriste destek veren kuruluşlar anında hukuk yoluyla kapısına kilit vurulur.

Bu da Batı'nın ne kadar iki yüzlü olduğunu gösterir. Teröristler tarafından diri diri yakılan insanımızı görmezden gelenler teröristleri adeta bayraklaştırdılar.

"HERKES ARANMALIDIR, ARANACAK"

Masumu unutanlar teröriste çiçek çocuk diyerek gerçek amaçlarını deşifre ediyorlar.

Biz de Batı'daki uygulamayı hayata geçirmeliyiz. Geçen Batı'dan birileri geldi. Basın mensuplarının dışarı çıkarılmasını istediler. Bunlar polis, bekçi katilidir. ATM hırsızıdır. Bunlar bomba atmışlar. Siz bunlara gazeteci diyorsunuz bir şey diyor musunuz? dedim. Sesleri çıkmadı. Gidince yine aynı şeyi yaptılar.

Romanya'dan gelirken şunu söyledim: Avukatlar dahil herkes aranmalıdır. Örgüt hemen bizi arayamazsınız dediler. Çok açık söylüyorum: Herkes aranacak, aranmalıdır.

Danıştay'daki olayı hatırlıyorsunuz değil mi? Bunlar kıyameti kopardılar değil mi? Mürteciler bizi öldürdü. diye. Arkasından yine bunlar çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset