Çocuklar İçin Tiyatro

Çocuklar İçin Tiyatro

Akçaabat Belediye Tiyatrosu ilk kez bir çocuk oyunu ile sahne aldı.

 

 

Akçaabat Belediye Tiyatrosu ilk kez bir çocuk oyunu ile sahne aldı.

Akçaabat Belediyesi Tiyatrosu, ilk kez bir çocuk oyunu ile sahne aldı. Belediye tiyatrosu, tiyatro oyuncusu Enis Fosforoğlu’nun kaleme almış olduğu “Topik Nasıl Adam Olur” adlı oyunu çocuk izleyicilerinin beğenisine sundu. Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde sahnelenmeye başladı.

tiyatro1.jpg

Yönetmenliği Osman Gümrükçü yaptığı ve özellikle İlköğretim öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği oyunun, ileriki zamanlarda köy okullarında da sahne alacağını açıklayan Akçaabat Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu, 

 

turan-bektasoglu-kul.mud..jpg

 

 

Akçaabat’ta ilk kez bir çocuk oyunu sahnelemekten mutluluk duyduklarını belirtti. Bektaşoğlu “Akçaabat Belediye Tiyatrosu olarak bu yıl biri çocuk oyunu olmak üzere iki oyun sahnelemeyi planladık. İlk etapta çocuk oyunu için yapılan hazırlıklar tamamlandı ve oyun sahnede izleyicilerin karşısına çıktı. Oyunun sahnelenmesinde emeği geçen herkese ve özellikle Akçaabat Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederim” dedi. 

Turhan Bekltaşoğlu,1999 Yılından beri faaliyet gösteren Akçaabat belediye Tiyatrosu'nun , en az 5 bin çocuk izleyiciye ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat