Çıraklık Eğitimden Kurslar

Çıraklık Eğitimden Kurslar

İlçemiz Söğütlü Bledesinde bulunan Mesleki Eğitim Merkezi, istihdama yönelik ve mesleki gelişimi sağlayacak kurslar açılıyor.

Trabzon'un Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi, Söğütlü beldesinde istihdama yönelik ve mesleki gelişimi sağlayacak kurslar açılıyor.
Akçaabat Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Gümüş yaptığı açıklamada, eğitim ve öğretim dönemi içerisinde çıraklık eğitimi ve kalfaların ustalık eğitimi yanında istihdama yönelik ve mesleki gelişimi sağlayacak kurslar düzenlendiğini söyledi. Gümüş, "Okulumuz ve çevremizin imkânlarına göre düzenlenen bu kurslar yolu ile birçok insanın iş sahibi olması ya da işini geliştirerek mesleğinde ilerlemesi sağlanıyor. Bu yönde takip çalışmamız olmamasına rağmen kurslarımızı bitirenlerden işe yerleşenlerle karşılaşıyoruz." dedi.

Önümüzdeki dönemde açacakları kurslar şöyle: Animasyon, bilgisayar teknik servisçiliği, bilgisayarlı muhasebe programları, bilgisayar destekli çizim programları, ön büro elamanı ve satış elamanlığı, web tasarımı-internet programları, spikerlik ve diksiyon eğitimi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim