Cinayet Davasında Karar

Cinayet Davasında Karar

Akçaabat’ta yaklaşık 1,5 yıl önce kaybolduktan 5 gün sonra Vakfıkebir ilçesinde cesedi bulunan kadının öldürülmesiyle ilgili davaya devam edildi.


Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi‘nde görülen davada tutuksuz olarak yargılanan eşi H.Ş.Ç, kayınpeder A.Y.Ç. ile A.Ç. hazır bulundu. Olayla ilgili 2 tanık dinlenmesinin ardından sanıklardan A.Ç., beraatini talep ederken, diğer sanık H.Ş.Ç "Adalete güveniyorum" şeklinde ifade verirken A.Y.Ç. de "Adalet yerini bulsun" dedi.

Mahkeme heyeti gerekçeli kararında " Her ne kadar sanıklar A.Ç, H.Ş.Ç ve A.Y.Ç hakkında nitelikli insan öldürme suçundan dava açılmış ise de, yapılan yargılama sonucunda sanıkların müsnet suçu işledikleri iddiası mahkumiyetleri için yeterli derece şüphe ve tereddütten uzak kesin delillerle doğrulamadığından sanıkların müsnet suçlardan beraatine" karar verdi.

Trabzon’da 7 Kasım 2009’da meydana gelen olayda 2 çocuk annesi Nazmiye Çam, Vakfıkebir Yeni Sahil Yolu taşlık alanda ölü bulunmuştu. Polis olayın ardından soruşturma başlatmıştı. Nazmiye Çam‘ın cesedinde yapılan incelemede başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlenirken, aralarında eşi ve kayınpederinin bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmış, kayınpeder A.Y.Ç., eşi H.Ş.Ç. ile A.Ç. tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

İLGİLİ HABERİMİZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler