Çınar'dan 43. Yıl Açıklaması

Çınar'dan 43. Yıl Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin 43. kuruluş yıldönümü Akçaabat'ta kutlandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin 43. kuruluş yıldönümü Akçaabat'ta kutlandı. 9 Şubat Perşembe günü Ülkü Ocağı lokalinde düzenlenen toplantıda, MHP'nin kuruluş yıl dönümünde partinin kurucu genel başkanı merhûm Alparslan Türkeş ve dâvâya emek verenler, şehit düşenler anıldı.

Toplantıya, MHP İl Başkanı Nihat Birinci, MHP İlçe Başkanı Miraç Çınar, İl Genel Meclis Üyesi İsmet Kırali, Söğütlü Belediye Başkanı Metin Gedikli, Şinik Belediye Başkanı Cemil Pehlevan, Akçaabat Ülkü Ocağı Başkanı Fatih Gedikli ve çok sayıda partili ve ocaklı isimler katıldı.

Burada konuşan MHP Akçaabat İlçe Başkanı Miraç Çınar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluş yılında başlayan büyük yolculuğunun, aradan 43 yıl geçmesine rağmen hâlen daha ilk gün olduğu gibi heyecanla sürdüğüne işaret ederek, "MHP'deki milli kucaklaşma; bu günlerimizde bir dönüm noktası olarak, Milliyetçi - Ülkücü irade katılımlardan alacağı güçle, Türklüğün makûs talihini de yenmek üzere hedefe daha hızlı ulaşarak, milliyetçilik meşalesini Ülkü yolunda gururla taşımaya devam edecektir. Bağımsızlığı zedelenen, değerleri hırpalanan, şerefi ve haysiyeti yara alan, yorgun ve yoksul düşürülmüş milletimiz, tek güvencesi olan Milliyetçi Hareket'ten Yükselen sese daha çok kulak vermekte, onurlu ve aydınlık bir geleceğin müjdesini hasretle beklemektedir. Gün, geçmişte yaşanan kırgınlıkları ve küskünlükleri aşma günüdür, bugün gönül ve ülkü birliği yaparak omuz omuza yürüme zamanıdır. Bu vesileyle; Akçaabat'taki Türkiye Sevdalıları ve kıymetli vatandaşlarımızla birlikte, Rahmetli Başbuğ Türkeş’in bizlere emaneti MHP’nin 43. Kuruluş Yıldönümü’nu kutluyor, vatanımıza milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Toplantı sonunda tatlı ve çay eşliğinde sohbet edildi.

mhpkut1.jpg

mhpkut2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset