Çıkış Yolu İçin Toplanılacak

Çıkış Yolu İçin Toplanılacak

Akçaabat Sebatspor bulunduğu darboğazdan çıkış yolu arıyor.

Akçaabat Sebatspor'da, kulüp başkan yardımcısı İsmet Yılmaz, ekonomik sıkıntı nedeniyle transfer yapamadıklarını, hafta sonundaki Trabzon Karadenizspor maçına alt yapıdan profesyonel yapılan ve geçen yıldan sözleşmesi bulunan oyuncular ile çıkacaklarını söyledi.

 

 

Yılmaz, kulüpteki ekonomik darboğazın devam ettiğini ve çözüm yolları aradıklarını belirterek, ''Göreve geldiğimiz günden beri yönetim kurulu olarak hiçbir sorunu çözemedik ve gerek sporcularımıza gerekse çalışan personelimize tek kuruş ödeme yapamadık. Sürekli bunun ezikliği içerisindeyiz'' dedi.

 

 

Bu sıkıntıları bir şekilde aşmanın yollarını aradıklarını ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti:

''Çarşamba günü saat 20.30 da Körfez Köfte Salonu'nda kulübün içinde bulunduğu bu durumun değerlendirileceği, Akçaabat'ı ve Akçaabat Sebatspor'u sevenlerin katılacağı bir toplantı düzenleyeceğiz. Bu toplantıda takımın dünü, bugünü ve yarınının masaya yatırılmasını bekliyoruz. Kişisel yapılan çalışmalar ile mevcut sorunların çözümü imkansız görünmektedir. Ancak yapılacak toplumsal bir ortak akıl hareketi ile çözüm bulunabilir.''

Kulüp başkanı Kaşif Töre Ağanoğlu'nun bir süreden beri il dışında olduğunu da belirten Yılmaz, ''Başkanımız il dışında çalışmalar yapıyor. Yaptığı bu çalışmalar hakkında da toplantıya katılarak bilgi vermesini bekliyoruz'' dedi.

 

 

Hafta sonu karşılaşacakları Trabzon Karadenizspor karşılaşmasına alt yapıdan profesyonel yapılan ve sözleşmesi devam eden oyuncular ile çıkacaklarını kaydeden Yılmaz, ''Kulübün durumu belli. Elimizde mevcut oyuncular ile sahaya çıkacağız. Bu oyuncuların da ellerinden geleni yapacağına inanıyoruz. Belki de altyapıdan gelen sporcularımız için bu karşılaşma kendilerini gösterme adına fırsat olacaktır'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor