Çifte Bayram Kutladık

Çifte Bayram Kutladık

Akçaabat'ta Ramazan ve Zafer Bayramı Birlikte Kutlandı.

 

AkçaabatAjans (Haber Merkezi)-30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 89. yıldönümü, Akçaabat’ta düzenlenen törenlerle kutlandı.

Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile başlayan etkinlikler, tebriklerin kabulü ile sona erdi.

Atatürk Parkı’ndaki Atatürk anıtı önünde düzenlenen törenlere, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Yılmaz,  İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin başkanları katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı eşliğinde göndere bayrak çekildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği çerçevesinde Kaymakam Erol Özkan, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Yılmaz ve Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Jandarma Komutanlığında tebrikleri kabul etti.

Ramazan bayramı nedeniyle Akçaabat'ta toplu bayramlaşma töreni düzenlendi. Akçaabat Kültürpark'ta gerçekleşen bayramlaşma törenine ,Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hasan Yılmaz,  İlçe Emniyet Müdürü İsa Yılmaz,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütlerinin başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Öte yandan Ramazan bayramı nedeniyle Kültürpark'ta gerçekleşen bayramlaşma bazı vatandaşların tepkisine neden oldu. Belli bir düzenin olmadığı bayramlaşmada masalarda oturanlar ile bayramlaşmada bir hayli sorun yaşandığını ifade eden vatandaşlar, organizasyonun düzgün yapılmadığından yakındılar. Programda ses düzeni gibi mülki amirlerin mesajlarını verecekleri bir ortam oluştrulmadığı gibi, protokolün ayrı, vatandaşın ayrı masalarda oturmasıda tepki topladı. Vatandaşlar yapılan bu düzenin Bayram ruhu ile bağdaşmadığından yakındı.

NOT:Bayram ile ilgili fotoğrafları Facebook sayfamızda bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat