CHP'nin Kararı "HAYIR"

CHP'nin Kararı "HAYIR"

Mustafa Nadir'in Açıklamaları...

Öncelikle İlçemizde dün, gün boyu yaşanan elektrik kesintisinden ötürü tüm esnaf ve halkımıza geçmiş olsun diyoruz.


Siyasi eleştirilerimizi yapmadan önce, İlgili ve Yetkili Kurum veya kuruluşlara sesleniyoruz. İvedilikle Halkımızın maddi ve manevi zarar ve ziyanının tespit edilerek, yıllar önce fındık hasarında yaşananların tekrarı olmadan acilen karşılanmasını istiyoruz. Halkın mağduriyetinin giderilmesi konusunda takipçi olacağımızın da bilinmesini istiyoruz.

 
Mega şehircilik diye ortaya çıkan AKP İlçe insanımızı gün ortasında karanlıkta bırakmıştır. Üstelik insanlarımız çaresizliklerini anlatabilecek bir muhatap dahi bulamamıştır. Siyasi eleştiri hakkımızı AKP’li Yönetici arkadaşların Referandum değerlendirmelerine yanıt vermek için şimdilik burada kesiyorum.


Halkı ve sorunlarını unutup, ömür boyu siyasi dokunulmazlık kazanma derdine düşen AKP’li yöneticilere en iyi yanıtı halkımız sandıkta verecektir.


Kısa ve öz değerlendirmek gerekirse; AKP 12 Eylül'ün Anayasasının
Darbecilere sağladığı ömür boyu dokunulmazlık ve ayrıcalıkların aynısını 12 Eylül 2010 Anayasa paketleri ile de halkımızdan kendileri için istemektedirler. Onların evet demek için hukuk dışı bir nedenleri varsa, bizim HAYIR dememiz için hukuka uygun 75 milyon nedenimiz vardır. Çünkü söz konusu ve hayati derecede tehlikeli yara alacak olan Ülke insanımızın tümünün hakkı ve hukukudur. Buna göz yummamız asla ve asla söz konusu olamaz.


Halkımızın her şeyin bilincinde olduğunun farkındayız. AKP ne kadar sivil toplum örgütlerini baskı altına almaya çalışırsa çalışsın, ne kadar yatırımsızlıkla tehdit ederse etsin. Artık Karayı kendilerinden başka herkes görmüştür. Su alan AKP kayığına kimsenin ihtiyacı da kalmamıştır.


Anayasayı değiştirmek için değil, pekiştirmek için mücadele edenlere her yer ve ortamda tekrar ve tekrar HAYIR diyoruz. Herkes için mutlu günler ufuktadır. Hep beraber Hayırlı günlere doğru ilerlediğimizin bilinmesini isteriz.


Mustafa NADİR
CHP Akçaabat İlçe Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset