Chpli Adaylar Basınla Buyluştu

Chpli Adaylar Basınla Buyluştu

Chpli Adaylar Basınla Buyluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İl Teşkilatı Körfez Metin Restaurant’ta düzenledikleri kahvaltı ile Akçaabat basınıyla buluştu.

Düzenlenen kahvaltıya; Milletvekili adayları Ali Türen Öztürk, Ahmet Kaya, Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın’ın yanı sıra il başkanı Güzide Uzun ve Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ile teşkilat mensupları katıldı.

Ak Parti’nin hizmet kapılarının kapandığını ifade eden ilçe Başkanı Mustafa Nadir,” Ak Parti’nin hizmet kapıları kapandı. Artık 8 Haziran’da hesap verme zamanı başlayacaktır” dedi

Akçaabat’ın oy deposu olmadığını söyleyen vekil adayı Ali Türen Öztürk, “Akçaabat’ımızın artık oy deposu olmadığını gösterme zamanıdır. Akçaabat a gelen siyasi partiler şunu diyor ‘siz oy verirsiniz ama yönetemezsiniz’. Bizde diyoruz ki Akçaabat, Akçaabatlılar tarafından yönetilir ve Türkiye Büyük Millet Meclisinde de temsil edilir. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat’tan 2 vekil adayı listeye koymuştur. Seçimlere böyle girmiştir. Bu anlamda Akçaabat’a sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz. Akçaabat’ımızla ilgili de yapılacakları ve eksiklikleri çok iyi biliyoruz. 13 yıldır iktidarda olan siyasi partinin Akçaabat’a verdikleri ortadadır. Daha doğrusu hiçbir şey vermemişlerdir. Akçaabat’ın içinden geçen bir yolu bile 5 senede açamamışlardır. Bu mu Akçaabat’a hizmet etmek? Düzköy’e çıkan yolun hali ortada… Akçaabat’ın insanı işsiz, esnafı perişan, kan ağlıyor. Akçaabat’a baktığımızda Akçaabat’a yapılmış doğru bir yatırım yok. Akçaabat’a sanayii getireceğiz diyenler doğru söylemiyorlar. Şimdi ise afaki projeler ortaya koydular. Akçaabat’a üniversite getireceklerini söylüyorlar ama Akçaabat’ta zaten bir üniversite var. Sadece bunu ismi verilecek Türkiye Büyük Millet Meclisinden geçecek.13 yıldır bunu geçirmeyenler şimdi seçim vaadiyle bunu geçirecek. Bunu doğru bulmuyorum. Şimdi Türkiye’de yaptıkları yanlışı Trabzon da Akçaabat’ta yapmaktadırlar. Yanlışalar dur demenin zamanı gelmiştir. Akçaabatlı her şeyin farkındadır ve yanlışlara dur diyecektir” şeklinde konuştu.

Trabzon da siyasi partilerin Akçaabat’ı yok saydığını ifade eden vekil adayı Yavuz Karan,”Trabzon da bütün siyasi partiler Akçaabat’ı yok saymıştır. Akçaabat’ın kendi nüfusuna ve gücüne göre ne Türkiye de ne de Trabzon da temsil edilememiştir. Daha önce bizim Büyükşehir belediyesinde yetkili makamlarda bir tane Akçaabatlı bürokratımız yoktur. Ankara da bir tane Akçaabatlı bürokratımız yoktur. Akçaabat’ın 4 yılı kayıptır. Bugün seçilebilir bir yerde tek aday Akçaabat’ın Cumhuriyet Halk partisi Adayı Ali Türen Öztürk’tür. Bu anlamda bizim Akçaabatlı hemşehrilerimizden oy istemiyoruz, biz destek istiyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisinde Akçaabat’ın olmaması bizlerin suçu olduğu kadar Akçaabat’ın eksikliğidir. Ayıbıdır. Bu ayıbı örtmek ve siyasette çıkış yapmak için bana göre Akçaabatlı Ali Türen Öztürk’e destek verecektir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset