CHP'den Ziyaret

CHP'den Ziyaret

CHP'den Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Yönetimi Akçaabat genelindeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Başkan Musa Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı ziyaretlerde, Akçaabat Jandarma Komutanı Yarbay Beşir Acar, Akçaabat Trabzon Söğütlü ve Mersin Minibüsleri 1 nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Sevim ziyaret edildi.

Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan CHP Akçaabat İlçe Başkanı Musa Hacıoğlu, “Bugün ülkemizde yaşanan sorunları görüşmek üzere hem yerel hem genel sorunları görüşmek üzere iki ziyarette bulunduk. Bunlardan ikincisi Akçaabat jandarma bölük komutanımıza oldu, bu hem bir hayırlı olsun ziyareti hem de son yaşanan terör olaylarında şehit olan askerlerimiz için bir başsağlığı ziyareti bir arada gerçekleştirdik. Bunun yanında Akçaabat minibüsçüler kooperatifine uğrayarak oradaki esnaflarımızın sorunlarını dinledik, aynı zamanda yine son siyasi gündemi değerlendirme fırsatımız oldu. Arkadaşlarımızın bizi daha yakından tanımaları, bizimde onları tanımamız, bizim hakkımızda ne düşünceleri, ülke için ne düşündüklerini ve sorunlarının neler olduğunu öğrenme fırsatımız oldu. Bu konuda bizde düşüncelerimizi kendileriyle paylaştık. Muhalefet olarak bizim görevimiz, ülkede yaşayan bütün vatandaşların sorunlarını bilmek öğrenmek ve bunlara doğru makul, mantıklı yapılabilir çözümler üretmek bunları sağlayabilmek için önce bu insanlarla iletişim halinde olmamız gerekiyor. Dolayısıyla ilk önce bugün iletişimi kurmayı sağlamaya çalıştık, bugün iletişimiz kurduk bir kısım sivil toplum örgütü temsilcisi ve ilçe jandarmadaki sayın komutanımızla. Devam edeceğiz, bundan sonra önümüzde, umarım önümüze gelmez, âmâ önümüzde eğer bir referandum süreci olacaksa da bu insanlarla yine bu yolu yürüyecek olduğumuz için bu insanlarla iyi ilişkiler içerisinde olmak onlara neyin ne olduğunu anlatabilmemiz gerekiyor bu konuda bugün yaptıklarımız bir başlangıç değildir bu bugüne kadar yaptığımız ziyaretlerimizin devamıdır ve ziyaretlerimiz devam edecek, hayat devam ediyor, hayat devam ettiği sürece siyaset devam edecek, siyaset devam ettiği sürece de bayrak kimin elinde ise bu işlere o omuz koymak durumunda bugün için bu bayrak bizim elimizde ve bizde üstümüze düşen görevimizin gereği olan işleri yerine getirmeye çalışıyoruz ”dedi.

akcaabat-hp-ziyaret.jpg
CHP heyeti Işıklar Mahallesini de ziyaret ederek vatandaşların sorunları dinledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler