CHP'den Sitemize Ziyaret

CHP'den Sitemize Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ve yönetim kurulu üyeleri sitemiz ofisini ziyaret etti.

 

www.akcaabathaber.com editörü Derviş Altuntaş tarafından karşılanan  ziyarette konuşan İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon ve Akçaabat’ta büyük bir oy patlaması yapacaklarına inandıklarını söyledi.  Tüm İlçeleri gezerek seçim öncesi partililere moral vereceklerini söyleyen Karan “Seçim çalışmalarına başladık. Bu nedenle tüm ilçelerdeki sivil toplum örgütlerini ziyaret edeceğiz.”dedi.

chp-ziyaret2.jpg

 

AK Parti’nin icraatlarını eleştiren Karan “Biz Trabzon’da çok derslik yaptık diyorlar. Bunlar iktidar olmadan önce bir sınıfta 35 kişi okuyordu. Şimdi 45 kişi okuyor. Demek ki çağın ihtiyaçlarına cevap veremediler. Eskiden Akçaabat Tekel’de 600-700 işçi çalışırdı, Akçaabat Belediyesi’nde 500 kişi çalışırdı. Bunların maaş olarak aldıkları para kente girdi sağlardı. Akçaabat’ın gelişmemişliğindeki sıkıntı da budur. Akçaabat’ta köfteciler olmasa ekonomik olarak Akçaabat’ta yaprak sallanmayacaktı. Akçaabat olarak da Trabzon olarak da çok üzüntü verici bir olaydır. Köfteciler olmasa Akçaabat beklide daha kötü durumda olacaktı. Trabzon’da da Şalpazarı’da çok kötüdür, Of’ta da çok kötüdür. Bu yüzden bu iktidar gidicidir. Biz CHP olarak önümüzdeki seçimleri siyahla beyaz gibi görüyoruz. Bu iktidardan kurtulma zamanı gelmiştir. O yüzden de CHP örgütleri olarak örgütlerimizi ziyaret ediyoruz. Onları seçime motive etmek seçimlere hazır hale getirmek için büyük bir çaba içerisindeyiz. İnşallah CHP olarak Trabzon’da büyük bir oy patlaması yapacağız, Akçaabat’ta da yapacağız ben buna inanıyorum. Bu vesileyle de örgütlerimizi, basın kuruluşlarımızı böyle ziyaret ediyoruz. Akçaabat bizim için çok önemli, CHP için çok önemli Trabzon’un en önemli ilçelerinden bir tanesi. Akçaabat’ın eski İlçe Başkanlığı yapmam, burada gençlik kolları başkanlığı yapmam, Akçaabatlı olmam dolayısıyla alacak olduğumuz oy da o açıdan benim için çok önemli. O yüzden de Akçaabat’tan CHP’nin çok büyük bir oy patlaması yapacağına inanıyorum” dedi.

 

CHP’nin 4 ilde yapacak olduğu seçim stratejisi olduğunu ifade eden Karan “ Diyarbakır, Kayseri, İstanbul ve Trabzon pilot ilerden, Trabzon’da ise pilot ilçeler seçilmiş. Bunlardan bir tanesi de Akçaabat olacak. Akçaabat’ta örnek bir çalışma yapacağız. Sonraki seçimlerde de bu çalışmaları Türkiye geneline yaymak istiyoruz. Akçaabat’ta çok değişik ve özel çalışmalar yapacağız inşallah bunun sonuçlarını da göreceğiz. Maalesef 80’den sonra CHP’den Akçaabat’ta hiç kimse milletvekili olamamıştır. Diğer iktidar partisine vermiştir. İktidar partisindeki milletvekillerinin de kendilerine neler verdiklerini gördük. Kendi geçmişleriyle bu günü karşılaştırsınlar bir de Akçaabat’ın geçmişiyle bu günü karşılaştırsınlar. Kendileri ne kadar yol almıştır ekonomik anlamda. Herkes baksın ben milletvekili olmadan önce servetim neydi, neyle geçiniyordum ne yapıyorum, bugün ben nerelere kadar gittim. Ben milletvekili olmadan Akçaabat nerelerdeydi Akçaabat beni nerelere taşıdı. Akçaabatlı seçmen bunu kendisine sorduğu zaman, o sorunun cevabını da bulduğu zaman Akçaabat’ta bu işler düzelecektir. Burada binlerce insan tütünle geçiniyordu tütünü yok ettik hep beraber. Bugün fındık üreticisi çok perişandır. Eskiden köylerden şehir merkezine 10 -12 minibüs gelirdi köylerden, 150-200 tane insan gelirdi bugün o köylerde insan kalmamış. En kötü üretim yapan o insanlar ayda 1000 liralık soğanını, marulunu, patatesini üretirdi bugün onu da satın alır hale gelmiştir. Akçaabat’ın belli semtlerine seri marketler kurarak Akçaabat ekonomisini kalkındıramayız” dedi.

chp-ziyaret1.jpg

 

 

CHP’nin her yerde örgütleneceğini belirten Yavuz Karan “ Her mahallede, her sokakta hatta her apartmanda bir parti temsilcisi bulmak orada ona partiyi temsil ettirmek. Herkes olduğu yerde Kemal Kılıçtaroğlu’dur. Akçaabat’ta da biz bu dönem büyük bir oy alacağımıza inanıyorum. Tüm vatandaşlara ulaşarak CHP'nin haklı politikalarıyla beraber iktidar alternatifi olduğunu tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçaabat’ta da göstereceğiz” diye konuştu.

 

Ziyaretten dolayı editörümüz Derviş Altuntaş, CHP yönetimine teşekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber ve Fotoğraflar: Semra YILDIRIM

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset