CHP'den Seçim Startı

CHP'den Seçim Startı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yöneticileri,Seçim çalışmalarına Yaylacık Mahallesi ve Söğütlü Beldesi’nden Başlattı.

 

Seçim çalışmalarına Yaylacık Mahallesi ve Söğütlü Beldesi’nde başlayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yöneticileri, amaçlarının toplumsal sorunları duymaz ve görmez hale gelen iktidara bu durumu projeleriyle, eylemleriyle anlatmak ve dikkatlerini çekmek olduğunu söyledi. AK Parti’nin adeta gözlerine sokulan bu söylemleri duyup gereğini yapmaktan çok uzak olduğunu da ileri süren yöneticiler, “AK Parti’nin makyajı silinmiştir. Mağdurları oynaya oynaya geldikleri iktidar koltuğunda her alanda halkımıza mağdurları yaşatmaktadırlar.” dedi.

chp-sahaya-indi1.jpgYaylacık Mahallesi esnafıyla gerçekleştirdikleri çalışmanın ardından bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Mustafa Nadir, AK Parti’nin ilçemizde toplumun sorunlarının çözülmesi için değil, fakirleştirdikleri halkın fukaralığını sadaka politikaları ile oya dönüştürmek için plan yaptığını da iddia ederek, şunları söyledi: “AK Parti sorun çözmeyi bıraktılar. Ne kadar fukara o kadar yardım kolisi ve o kadar oy denklemi üzerine kurdukları sadaka politikalarını artık eylemleriyle ve söylemleriyle de ortaya koymaktadırlar.

chp-karan.jpg

AK Parti İlçe Başkanı Sayın Ahmet Ziya Öztürk düzenledikleri bir kermeste, elde edecekleri gelirle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gönlünü almış ve onları sahiplenmiş olacaklarını söylüyor. Evet, Sayın Öztürk, sizin halkı sahiplenmeniz kötü huylu cin ve perilerin bazı insanlara musallat olmasına benziyor. Cumhuriyet tarihi kazanımı yatırımların birçoğunu ilçemizin dışına postaladınız. Esnafımızı, memurumuzu, işçimizi İcra ve İflas daireleri ile bankamatikler arasına sıkıştırtınız. Her gün yarattığınız mağdurlara teşviğe son vererek işsiz kalan yeni mağdurlar ekletiniz. Sömürgeci Avrupa devletlerinin Afrika’ya yaptığı kötülüklerden fazlasını tarım alanında, küçük ölçekli çiftçilik konusunda, bölgenin Adana’sı, Çukurova’sı sayılan ilçemize siz yaptınız. Topraklarımız artık karın doyurmaz oldu. İnsanlarımız tarım ve çiftçilik kültürünü unuttu. Topraktan geçimini sağlayabilen tek bir ailemiz dahi kalmadı. Üretken bir toplumu üretemez hale getirerek yardım kolilerinize ihtiyaçlı hale getirdiniz. Şimdi çıkmış kermes gelirleri ile gönül alacağınızı, halkı sahipleneceğinizi, söylüyorsunuz. Olmadı Sayın Öztürk. Bu Millet AK Parti’ye siz zengin olun fitrenizi, zekâtınızı bize verin, yardım kolilerinizle bize destek olun diye oy vermedi. Yapamıyorsunuz bari susun, halkımızın onuruyla oynamayın. Halka bu kadar ucuz gözle bakmaya hakkınız yoktur.”

akcaabat-chp.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset