CHP'de Parti Okulu Açılıyor

CHP'de Parti Okulu Açılıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Parti Okulu” projesi kapsamında partililer eğitime katılıyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Türkiye genelinde başlatılan “Parti Okulu” projesi kapsamında partililer eğitime katılıyor.

CHP Genel Merkezi’ne bağlı Parti Okulu’ndaki uzman eğitmenlerin eğitimlere katılarak, parti okulu eğitmeni olan üyelerin, il örgütlerinde verdiği eğitimlerde nitelikli parti üye profilinin oluşturulması hedefleniyor.

 

 

Akçaabat ilçe Örgütü de planlanan program kapsamında 25 kişiden oluşan ilk grup eğitimine Cuma günü İlçe Eğitim Birimi Başkanı Leyla SARAÇ ve eğitmen kadrosuyla başlıyor.

leyla-yavuz.jpg

 Üç gün sürecek olan eğitimlerde, halkla ilişkiler ve iletişim, parti programı, tüzüğü, tarihçesi, kadın-erkek eşitliği, sosyal proje eğitimleri ve atölye çalışmaları yer alıyor. Üç günlük eğitim sonucunda üyeler aldıkları eğitimlere bağlı olarak sosyal proje yapmayı öğrenecek. Bu uygulama sonucunda projelerini gerçekleştirerek hayata geçiren üyeler sertifikalarını alarak eğitimlerini tamamlamış olacak.

 

 

CHP Akçaabat Eğitim Birimi Başkanı Leyla Saraç

 

 

İktidara giden yolun eğitimden geçtiğine değinen İlçe Eğitim Birimi Başkanı Leyla Saraç, "Akçaabat genelinde bütün üyelerimizin 25'er kişilik gruplar halinde üç günlük eğitimden geçirilerek en kısa zaman içerisinde hedefimize ulaşacağız" açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset