CHP'de Parti Okulu Açıldı

CHP'de Parti Okulu Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), üyelerin temel siyasi eğitimden geçirilmesini hedefleyen projesi "CHP Parti Okulu" Akçaabat’ta başladı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP), üyelerin temel siyasi eğitimden geçirilmesini hedefleyen projesi "CHP Parti Okulu" Akçaabat’ta başladı.

chp-akcaabat-okul2.jpg

Parti binasında başlayan “CHP Parti Okulu”nun açış konuşmasını CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan yaptı. Karan yaptığı konuşmada, partisinin yüzünü bilime, gelişmeye ve eğitime döndüğünü belirtti. İl Başkanı Kayan “Önümüzde yerel seçimler var. Bu yerel seçimlerde hedefimiz CHP’yi Trabzon’da iktidar yapmaktır. Bunun yolu da eğitimden geçmektedir. Bu nedenle 3 gün boyunca zorlu bir eğitim alacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir ise yaptığı konuşmada, amaçlarının, siyasette dil birlikteliğini sağlamak ve bilinçli siyasetçiler yetiştirmek olduğunu açıkladı. Nadir “CHP tarihi, tüzüğü, programını bilen, sosyal demokrasi, kadın-erkek eşitliği ve insan hakları eğitiminden geçmiş, sosyal proje yönetimi hakkında bilgi sahibi olan, proje üretebilen, bilinçli ve siyaseten dil birliğine sahip üye potansiyeli oluşturmak istiyoruz” dedi.

CHP Genel Merkezi’nde eğitim almış Mustafa Saraç önderliğinde, Leyla Saraç, Bülent Özay, Bayram Acuner, Kadir Yıldırım ve Semra Kara'dan oluşan eğitimci grubu tarafından verilecek ve 3 gün sürecek eğitime 25 parti üyesi katılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset