CHP'de ön seçim krizi sürüyor.

CHP'de ön seçim krizi sürüyor.

CHP'de ön seçim krizi sürüyor.

Trabzon Teşkilatı ortak karar alarak 'vekil sıralaması öncesi ön seçim yapılsın ona göre sıralama yapılsın' demişti. Bu karar MYK'da kabul görmüş PM'de reddedilmişti. Teşkilat karara itiraz için Ankara'ya gitme kararı aldı. "Bu kararı Canalioğlu bozdu. Kontenjan adayı olmak ve Trabzon'dan birinci sırayı almak istiyor" iddialarına Parti Meclis Üyesi ve CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu cevap verdi. Canalioğlu, "Beni bu şekilde tartıştırmalarına üzülüyorum. Bazıları Ankara'dan aday olsun diyorlar. Ben Trabzon'un Volkan abisiyim. Ankara'dan aday olup Trabzon'u satmam!" demişti.

Ayrıca dün görülen MYK toplantısında ön seçimin olması için rapor sunan Trabzon Teşkilatı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istedi. MYK toplantısında Parti Meclisi’nce alınan hiçbir kararın tekrar gündeme gelemeyeceği ve değiştirilemeyeceği belirtildiği öğrenildi. MYK toplantısından çıkan Parti Meclisi üyesi ve CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, kararın değişmediğini ifade etti.

Fakat CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ifade ederek,” Genel Başkanımız beni dinledi. Gerekeni yapacağını ifade etti” diyerek tekrar kafaları karıştırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset