CHP'de Kongre Var

CHP'de Kongre Var

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Kongresi yaklaşırken başkanlık için mevcut Başkan Mustafa Nadir yeniden aday olacağı açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mustafa Nadir, partisinin 31 Ocak’ta yapılacak olan genel kurul toplantısında yeniden başkanlığa aday olacağını açıkladı.

CHP Akçaabat İlçe Başkanı Mustafa Nadir, görev yaptığı süre zarfında 2 seçim geçirdiğini, bu seçimlerde arkadaşlarıyla beraber en iyi neticeyi almak için çaba sarfettiğini belirterek, “Akçaabat’ta muhalefet görevini en iyi şekildi icra ettiğimize inanıyorum. Ancak partimizi ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de iktidar yapma yolunda ilçemizde de atacağımız birkaç adım kaldı. Bu adımları sağlam bir şekilde atmak ve ülkenin geleceğine yapılacak katkıya Akçaabat’tan da destek vermek amacıyla bir dönem daha göreve talip olma ihtiyacını hissettim.” şeklinde konuştu.

Nadir “Görevde kaldığımız sürece partimizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Pazar günü yapılacak olağan genel kurulda delegelerimiz bana görev verirse geçmişteki gibi partimizin menfaatleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

168 delegesi bulunan CHP Akçaabat İlçe Teşkilâtı’nın kongresi 31 Ocak’ta Kolotoğlu Köfte Salonu'nda gerçekleştirilecek. Kongre saat 12.00’de başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset