CHP'de 3 isim başvuru Yapmadı

CHP'de 3 isim başvuru Yapmadı

CHP'de 3 isim başvuru Yapmadı

CHP’de aday başvuru süresi sona erdi. 7 Haziran’da son üç sırada bulunan Murat Özçilingir, Yavuz Karan ve Mustafa Aydın aday adaylığı müracaatı yapmadılar.

Yavuz Karan, “Aday olmama hakkımı kullandım” derken, Mustafa Aydın konuyla ilgili açıklamayı daha sonra yapacağını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon eski il başkanı Yavuz Karan, 1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmayacağını açıkladı. Dün Ankara’da genel merkez yetkilileriyle değerlendirme yaptıktan sonra böyle bir karar aldığını belirten Karan, “Aday olmama hakkımı kullanıyorum” dedi.

CHP’de 1 Kasım Erken Genel Seçimleri için milletvekili aday adayı olacak isimler için tanınan süre sona erdi.

7 Haziran Genel Seçimlerinde CHP Trabzon milletvekili aday listesinin 5. Sırasında bulunan eski il Başkanı Yavuz Karan, 1 Kasım’da yapılacak Erken Genel Seçimleri için aday adayı olmayacağını açıkladı.

Ankara’ya giden ve Genel Merkez’de bazı parti yetkilileriyle görüşme yapan Karan, “1 Kasım’da yapılacak olan erken genel seçimlerde aday adayı olmayacağım. Herhangi bir nedeni ya da gerekçesi yok. Aday olmama hakkımı kullandım. Geniş bir açıklama yapmanın anlamı da yok. Seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset