CHP Yönetimi Akçaabat'taydı

CHP Yönetimi Akçaabat'taydı

CHP Trabzon İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Akçaabat'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ziyarete İl Başkanı M.Volkan Canalioğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

İlçe Başkanı Mustafa Nadir'inde hazır bulunduğu ziyarette bir konuşma yapan İl Başkanı M.Volkan Canalioğlu,   Türkiye’nin geleceğinin, gençlerin elinde şekilleneceğini belirtti.  Canalioğlu; ‘’Gençlerin partimize olan ilgisi bize güç; onların umudu olabilmek ise gurur vermektedir. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığa seçilmesiyle, olumlu bir ivme kazanan partimizin, toplumun diğer kesimlerinin de artan desteğiyle iktidar olacağına yürekten inanmaktayım. İktidarımıza inanan kalabalıkların partimize üye olmak istemesiyle, üye katılımlarımız son 15 yılın en üst seviyesine çıkmıştır. Ancak unutulmamalıdır ki; üye sayısındaki artışı başarıya çevirecek olan, güçlü örgütlenmedir. Bunun için başta gençlik ve kadın kolları olmak üzere, İl örgütümüzdeki herkese büyük görevler düşmektedir. Ülkemizi içine düştüğü bu darboğazdan kurtarmak; dünyada hak ettiği yere getirebilmek için laik, sosyal ve hukuk devletine inanan herkesi, partimize davet ediyorum ’’ dedi.

 

 

 

Vatandaşlarla sohbet havasında gerçekleştirilen toplantıda söz alan İlçe Başkanı Mustafa Nadir;‘’Gençlerimizin sizlere gösterdiği bu yoğun ilgi, onların umutlarının sözcüsü olmanızdan kaynaklanmaktadır. Sayın Kılıçdaroğlu’nun da genel başkanlığa seçilmesiyle, gençlerimiz artık iktidarın bir hayal olmadığını, işsizliğin ve yoksulluğun ilacının CHP’de olduğunun farkına varmıştır. Biz ilçe başkanlığı olarak, yakaladığımız bu ivmenin başarıya dönüşmesi için üzerimize düşeni noksansız yapmaya hazırız. Bundan sonraki gayretimiz, Akçaabatlı’ya daha faydalı olmak ve verilen hizmeti en üst seviyeye çıkarmak olacaktır’’ dedi.

 

 

 

 

 

Toplantının ardından Akçaabat esnafını dolaşarak, sorunlarını dinleyen CHP Trabzon İl Başkanı M. Volkan Canalioğlu başkanlığındaki il yönetim kurulu üyeleri; Akçakale Beldesi CHP Meclis üyesi Ali Aydın’ın,  kazada hayatını kaybeden oğlu Selçuk Aydın’ın cenazesine katıldıktan sonra ilçeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler