CHP Vatandaşlara Soruyor

CHP Vatandaşlara Soruyor

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı, yerel seçimde adayını belirlemek için sandık kurdu.

chp-halka-soruyor3.jpg

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı, yerel seçimde adayını belirlemek için sandık kurdu.

2014 mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Akçaabat Belediye başkan adayını belirlemek için çalışma başlatan Akçaabat ilçe başkanlığı, üyelerine kimi başkan görmek istediklerini soruyor.   Parti’de Pazar günü hariç her gün oy kullanabilecek olan partililer, partinin Akçaabat Belediye başkan adayını belirleyecekler.

 

CHP’nin oylama ilgili Erol Günaydın Konferans Salonu’nda organize ettiği programa, CHP İl Başkanı Yavuz Karan, İlçe Başkanı Mustafa Nadir, Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe başkanı Mustafa Nadir, iktidarın öfke ve kin kustuğunu belirtti.

Mustafa Nadir “Ülkemiz zor günler geçiriyor. AKP Hükümeti korku filmlerini aratmayan davranış ve uygulamalar içinde Ülkeyi gerilim cenderesine soktuğunu, baktığını görebilen, herkes anlamaktadır.

Siyasetlerinde Milletin kullanmadıkları hiçbir değeri kalmamıştır. Hastalıklı siyaset anlayışlarını ayakta tutabilmek için malzeme sıkıntısı çektiklerinden olsa gerek, yalanı, hakareti, öfke,kin ve nefret saçan siyasetlerine vitamin takviyesi gibi kullanmaya tenezzül eder duruma düştüler.

Dahası var. Bu Ülkenin Başbakanı, Cumhuriyetimizin kurucu Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti ‘’pisliktir.’’ Deme iftirasını atacak kadar seviyeyi düşürmüştür. Şaştın ve şaşırttın  Sayın Başbakan, kendinize gelin. Cumhuriyet Halk Partisi zihniyeti Atatürk devrimleridir, Atatürk düşüncesidir.

Cumhuriyet Halk Partinin bu Ülkeye kazandırdığı demokrasi bahçesinde pislik olmuş olsa idi, sizin siyasi ağababalarınız o pislikte çoktan boğulur. Siz de siyaset dünyasına hiç doğmazdınız

Boşuna zorlanmayın Sayın Başbakan, suda büyümüş kabak siyaseti ile dallanıp, budaklanan siyasi anlayışları, güneşi görünce mum olmaya mahkumdur. Cumhuriyet halk partisi sizin gibi zoru görünce hiç taşa dalmadı. Aksine kendi elleriyle seçimle iktidarını başka bir partiye devretmesini Ülke demokrasisinin en büyük kazanını olarak değerlendirmiştir. Hiç kimse defolu siyaset anlayışlarının bu Ülkeye verdiği zararların faturasını çirkince partimize fatura edemez” dedi.

 

Ülkenin acil servise ihtiyacı olduğunu ifade eden Nadir “Üzerinde pislik bulaşmış olanlar varsa, doğduğu temiz demokrasi bahçesini kuranlara değil, diz çöktüğü etekler ile el öptüğü siyasi zihniyetlere baksın. Sevgili dostlar, Bu Ülkeyi bana göre acilen acil servise ihtiyaçlı hale getirdiler.

Evimize bir buz dolabı dahi alsak, bozulduğunda servisini arıyoruz. Doğrusu da budur.

Bu Ülkenin servisi de Cumhuriyet Halk Partisidir. Biz bu görevimizi yapmaya hazırız. Bugün ayakta duruyorsak, bugünler için varız. Hiç kimse vahamete kapılmasın. Biz halkımızla birlikte bu Ülkeyi kurmadan servisini kurduk. Halk için Ülke için yaklaşık 1 asırdır da bu görevi yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Mustafa Nadir Akçaabat Belediye Başkanlığını istediklerini ifade ederek “Sevgili Akçaabat Halkı, gelin Akçaabat’tan başlayalım. Sizin belirleyeceğiniz adayla sizin adınıza sizin Belediyenizi yönetmeye talibiz. Yönetim Kurulumuz ve tüm örgütlerimizle Tarihi görevimizi yapmaya kilitlendik.

 

Kazanmanın Yarısı İnanmak diğer yarısında Halkımızı İnandırmak olduğuna inanarak yola çıktık. Biz İnandık-İnandık-İnandık. İşin yarısını bitirdik. siz değerli halkımızı da inancımızla, projelerimizle, azmimizle, belediyeye olan aşkımızla, halkımızı ikna edebildiğimize ve inandırabileceğimize inanarak huzurunuzdayız. Süreç içinde farklılığımızı, doluluğumuzu, hizmet etmeye susamışlığımızı herkes görecektir” şeklinde konuştu. 

chp-halka-soruyor2.jpg

 

chp-halka-soruyor4.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset