CHP Trabzon milletvekili adayları Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

CHP Trabzon milletvekili adayları Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Akçaabat Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

CHP Trabzon millet vekili adayları Haluk Pekşen, Ali Türen Öztürk ve Yavuz Karan, seçim çalışmaları kapsamında Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

İlçe Başkanı Mustafa Nadir’in de adaylara eşlik ettiği ziyarette konuşan vekil adayı Yavuz Karan,14 belde belediyesinin kapatıldığına vurgu yaparak Akçaabat Belediyesinin sıradanlaştığını söyledi. Karan muhtarlara seslenerek,  “Lütfen şu listelerdeki Akçaabatlılara sahip çıkın. Bu kente Aydın Bıyıklıoğlu gibi bir adamı 5 yıl gibi katlandınız. Lütfen 2. Bir faciaya neden olmayalım” şeklinde uyarılarda bulundu.

Halkın karşısına Trabzon’u ve Trabzon’un sorunlarını bilerek geldiklerini söyleyen vekil adayı Ali Türen Öztürk, bakanlık yapacak kapasitesi olduğunu söyledi. Öztürk konuşmasında,” Benim özel sektör tecrübem var. Yerel yönetim tecrübem var. Devlet memuru tecrübem var. Bakanlık yapacak kapasitem var. Ben kendime inanıyor ve güveniyorum ama benim arkamda hemşerilerim duracak. Ben meclise gideceğim. Ama arkamda yüklü miktarda Akçaabat2ın desteğini görmek istiyorum. Beni burada 1. Parti çıkarın.84 bin oyu var Akçaabat’ın bunun 70 -75 bini sandığa yansır. Ben sizden yüzde70 oy istemiyorum. Yüzde 50 oy verin bana mecliste sizleri temsil edeyim. Eviniz olsun orada. 1. Sıra vekil adayımız Trabzon’un vekili olsun, ben Akçaabat’ın vekili olacağım” ifadelerine yer verdi.

Yapacakları reformlar hakkında bilgi veren vekil adayı Haluk Pekşen,” Muhtarları özgür bırakmalıyız, siyasetçileri tepesinden almalıyız, vatandaşı yakasından çekmeliyiz. Muhtar eğer kalkınırsa, özgür olursa o zaman mahallede ki her şey değişir. Bizim yapacağımız birinci reform bu. Muhtarlara tüzel kişilik ve bütün muhtarlara bütçe vereceğiz” şeklinde konuştu.

chp-muhtarlar-dernegi-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset