CHP terörü kınadı

CHP terörü kınadı

Cumhuriyet Halk Patisi(CHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, yapmış oldukları basın açıklamasıyla son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınadı.

Cumhuriyet Halk Patisi(CHP) Akçaabat ilçe teşkilatı, yapmış oldukları basın açıklamasıyla son günlerde ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınadı.

İlçe Başkanı Mustafa Nadir imzasıyla yayınlanan açıklamada, “ Acımız büyük, her gün, her gün yüreğimize ateşler düşüyor. Öncelikle huzurlarında minnet ve saygı ile eğildiğimiz şehitlerimize Allah\'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, Kahraman Ordumuza, güvenlik güçlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Askerimize ve Polisimize kurşun sıkan insanlıktan nasibini almamış şeref yoksunu canileri ve o onları yönlendiren beyinsiz akıl fukaralarını şiddetle ve nefretle kınıyorum. Elbette ki toplum olarak acılarımız büyüktür. Söylenecek te çok sözümüz vardır. Milletçe acılarımızı yaşarken, Ordumuzun, güvenlik güçlerimizin yanında olduğumuzu haykırıyoruz. Haykıracağız da. Ancak; Ülke menfaatlerimiz gereği, söylem ve eylemlerimizi disipline etmemiz, terör örgütlerinin beklediği provokasyon tuzaklarına asla düşmememiz, gençlerimizi de düşürmemiz gerektiğine inanıyorum. Toplum menfaatlerimizin bunu gerektirdiği düşüncesindeyim. Zor günlerden geçiyoruz. Tarih boyunca da çok zorlukları aştık. Bu zorlukları da mutlaka aşacağız. Yeter ki dikkatli olalım. Bir siyasetçi olarak, bu Ülkeyi yönetemeyerek bugünlere getirenlere yöneltebileceğim o kadar çok söz ve eleştirim var ki, sırf yukarıda belirttiğim nedenlerden ötürü bugünlük bu meşru hakkımı kullanmayı düşünmüyorum. Halkımızı da her olumsuz kışkırtmaya karşı uyanık ve dikkatli olmaya, çirkin oyunlara karşı gençliğimizi korumaya, her zamankinden daha çokta birliğe beraberliğe davet ediyorum. Şehitlerimiz nurlar içinde yatsın. Bu Ülke bizimdir. Ebedi Bizim kalacaktır.” ifadeleri yer aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler