CHP Okulları Yeniliyor

CHP Okulları Yeniliyor

CHP Akçaabat Teşkilatı, Parti Okulu Kapsamında Doğanköy'de Bir Okulda yenileme çalışması Yaptı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti okulu kapsamında çalışmalara devam ediyor.  Partinin Akçaabat ilçe teşkilatı, “OKULLAR BOYANIYOR , TÜRKİYE UYANIYOR” Sloganıyla başlattıkları kampanya ile Akçaabat Doğanköy Evren İlkokulu’nda yenileme çalışması yaptı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yönetim kurulu üyesi Bayram Acuner, projeye destek veren CHP Trabzon Milletvekili Adayı Ali Türen Öztürk’e teşekkür etti. Acuner “toplumumuzun son dönemlerde yaşamakta olduğu baskı ve bunun sonucundaki korku duygusu, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü sarsmaya çalışan çeşitli emellerin yürüttüğü politikaların vermiş olduğu uyku halini temelde toplum destekli projelerle uyandırma hedefiyle yola çıktık. Bu yolda hedef edindiğimiz eğitim ve öğretimin temel öğeleri olan eğitim yuvalarını “Okullar Boyanıyor, Türkiye Uyanıyor” parolasıyla desteklemeye ve toplumun tüm bireysel aktörlerini bu proje kapsamında bir araya getirmeye çalıştık. Her ne kadar yöresel bir başlangıç olsa da hedefimizin tüm yurt çapında uygulanabilirliğini de göz önüne sermeyi amaçladık. CHP Parti Okulunun biz ülke sevdalılarına vermiş olduğu eğitimin karşılığını sonuçlandırmış olduğumuz bu proje ile hak etmeyi arzulamaktayız. Projeyi destekleyen bu proje kapsamın da her an yanımızda olan CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na , diğer destekçilerimiz parti içi eğitimden sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Perihan SARI hanıma parti okulu müdiremiz Zerrin Topuz  Hanıma, İl başkanımız sayın Yavuz Karan,  İlçe başkanımız sayın Mustafa Nadir, önceki dönem 2. Sıra milletvekili adayımız sayın Ali Türen Öztürk’e ve parti eğitmenlerimiz, danışmanlarımıza  teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi. 

chp-akcaabat.20120831192220.jpg

chp-akcaabat.20120831192254.jpg

chp-akcaabat-okullar-boyani.jpg

Evren İlkokulu'nun boyanması ve tamir edilmesi  yönetim kurulu üyesi ve bilişim sorumlusu Bayram Acuner  başkanlığında, Leyla Saraç, Kadir Yıldırım, Semra Kara, Ümmü Gülsüm Bayrak, Pirağa Demirtaş’dan oluşan ekibe çok sayıda gönüllü partilinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Doğanköylü  vatandaşalr da partililer teşekkür ederek çeşitli ikramlarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Siyaset