CHP Natır ile devam dedi.

CHP Natır ile devam dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı'na Mustafa Natır yeniden seçildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısında yapılan seçimde Mustafa Natır yeniden başkanlığa seçildi.
Söğütlü Aydınlar Düğün Salonu'nda yapılan seçime tek liste halinde giren Mustafa Natır geçerli oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanı oldu. Divan başkanlığını CHP Trabzon Milletvekili Akif Hamzacebi’nin yaptığı kongreye çok sayıda partili katıldı.Mustafa Natır daha önce Yavuz Karan Yönetiminde görev almıştı ve Karan’ın milletvekili adayı olması nedeniyle partiden istifa ettikten sonra yönetim kurulu kararıyla ilçe başkanlığı görevini yürütüyordu. Kongrede bir konuşma yapan Mustafa Natır, İlçe yönetimi olarak gençlere daha çok önem vereceklerini belirterek “partinin her kademesinde de gençlere yer verilmesini beklediklerini söyledi.Natır “ Biz partimize çok sayıda gencin katılmasını sağladık.Ancak bunların sadece bir parti üyesi değil aynı zamanda ilde ve gerektiğinde büyük kongrede etkin olmalarını istiyoruz.Bu gençlerin parti yönetiminde daha aktif görevlere getirerek partimize hizmet anlamında ivmeler kazandırmayı düşünüyoruz” dedi.

MUSTAFA NATIR'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

ASIL ÜYELER: Mehmet Salih Akşan, Faik Ahmet Başaran, Hasan Boğoçlu, Kenan Çelik, Samiittn Gültekin, Ömer Kara, Esin Küçükaslan, Erdinç Okan, Mehmet Özbayrak, Hüseyin Pehlivan, Leyla Saraç, Metin Seis, Mehmet Ulusoy, Nizam Uzun.

YEDEK ÜYELER:Muhammet Bayraktar, Nagi Çağlar, Yaşar saka, Şükür Sağır, Osman Türkoğlu, Salih Tosun, Koray Yılmaz.

NOT:Mustafa NATIR'ın Kongrede yaptığı konuşmanın tamamını kısa süre içerisinde burada bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset