CHP İl Başkanı Yavuz Karan Akçaabat Adayı İle İlgili Ne Dedi?

CHP İl Başkanı Yavuz Karan Akçaabat Adayı İle İlgili Ne Dedi?

CHP İl Başkanı Yavuz Karan Akçaabat Adayı İle İlgili Ne Dedi?

CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının henüz açıklanmadığını ancak Prof. Dr. Burhan Çuhadaroğlu’nun olabileceğini söyledi.

Akçaabat’ta Ali Türen Öztürk konusunda herhangi bir sorun olmadığını söyledi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, partinin büyükşehir belediye başkan adayının Prof. Dr. Burhan Çuhadaroğlu olabileceğini söyledi.

 

Çuhadaroğlu’nun aday olarak belirlendiği yönünde bir karar almayıp, bu konuda da bir açıklama yapmadığını kaydeden Karan, “Aday adaylık başvuruları devam ederken böyle bir açıklama yapmam doğru olmaz. Ayrıca biz adayımızı belirledikten sonra genel merkez buna karışmaz” dedi.

 

AKÇAABATTA AK PARTİYİ BEKLİYORUZ"

 

Akçaabat’la ilgili AK Parti’nin adayını beklediklerini belirten Karan, adayı Kasım ayı içinde açıklayabileceklerine de işaret etti. Karan, “Akçaabat’ta şu anda çok olumlu gelişmeler var. Biz Akçaabat’taki adayımızı Kasım ayı içerisinde açıklamayı düşünüyoruz. AK Parti’nin durumuna göre de şekillendirme planımız var. Orada taktik anlayışıyla ilgili hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

A.TÜREN ÖZTÜRK ADAY OLABİLİR'

CHP Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın üyelerine kurduğu sandıkta, adaylar arasından yüzde 80 gibi yüksek bir oyla birinci olan Ali Türen Öztürk’ün teşkilattan ‘aday ol’ baskısına karşı direndiği ve adaylığı istemediği gibi iddiaları da yalanlayan Karan, “Adaylığı istememesi gibi bir şey yok. Biz her gün beraberiz. Ondan hiç böyle bir şey duymadım. Kaynağı ve doğruluğu olmayan bir iddiadır bu” sözlerini sarf etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset